Şimdi Ara

anakart işlemci soğutucusunu kaldırmadı ss li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anakarta takıyorum 10 saniye falan açık duruyor ardından kapanıyor bilgisayar, neyse ki anakartı kopartmadı ağırlığı ile

http://b1301.hizliresim.com/15/c/hvm2w.jpg

http://b1301.hizliresim.com/15/c/hvm47.jpg

http://b1301.hizliresim.com/15/c/hvm51.jpg

• Doğru takamadıysan işlemcin ısındığı için kapanıyodur makina.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doruk.

Doğru takamadıysan işlemcin ısındığı için kapanıyodur makina.

yok takıyorum hatta 2 gün uğraştım aşırı bile sıktırttım hatta
  • 2 gün uğraşmana gerek yoktu.
    15 dk, hadi bilemedin yarım saatte olacak iş.
    Tanıdığın, güvendiğin bir bilgisayarcıya götür, söküp yeni baştan montaj yapsın.
    Soğutucuyu da sakın suçlama, şu an dünyanın en iyi 5 soğutucusundan biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: servealm

quote:

Aşırı sıkma. Normal sık bırak tutar o zaten. Kapanıyo dediğin ne anlamadımki. Anakartı kasaya taktığın zaman yere mi düşüyo soğutucu öyle mi kapanıyo yoksa üzerindeyken mi kapanıyo?
  • quote:

quote:

quote:

Aşırı sıkma. Normal sık bırak tutar o zaten. Kapanıyo dediğin ne anlamadımki. Anakartı kasaya taktığın zaman yere mi düşüyo soğutucu öyle mi kapanıyo yoksa üzerindeyken mi kapanıyo?

açılıyo bilgisayar işte anakartın teknolojisi ve yeterliliği ile ilgili bir durum sanırım yok düşmüyo ama zor taşıyo üzerindeyken kapanıyorda ..
    allah aşkına sizce bu kadar büyük işlemci soğutucusu mu olur bunu bilgisayara takıcaz arabaya değil ya 250 tl verdim bide :(

• quote:

allah aşkına sizce bu kadar büyük işlemci soğutucusu mu olur bunu bilgisayara takıcaz arabaya değil ya 250 tl verdim bide :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram ve işlemci
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

açılıyo bilgisayar işte anakartın teknolojisi ve yeterliliği ile ilgili bir durum sanırım yok düşmüyo ama zor taşıyo üzerindeyken kapanıyorda ..

Düşmeden duruyosa takmışsındır. Onun dışında o kadar teknolojik birşey değil soğutucu 1 fan bide o soğutucu blok o kadar. Eski stock soğutucuna dönüp çalıştırmayı dene. İşlemci soğutucusu takıpta bilgisayarı bozan ilk insanda sensindir herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Iron Mask

quote:

pardon önceki cevabınıda görmemişim avatar resminden heralde kamuflaj olmuşsun :D
    şimdi olsa aynen 15 dk da olurda ilk başta anlamaya çalışmıştım ondan
    valla suçluyorum bu kadar büyük soğutucu mu olur ya uçağa taksan motoru ısınmaz püfür püfür uçar
  • Kim söylemiş bu kırılır vs efsanesini ama iyi yayılmış yani ortaya.

Tamam fazla yük iyi degildir ama ben aylarca 3.5 kg dan fazla sogutucuyla anakartı kullandım ne çatladı ne esneme oldu.

Bunları hiç görmeyin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 12 Ocak 2013; 21:38:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

Kim söylemiş bu kırılır vs efsanesini ama iyi yayılmış yani ortaya.

Tamam fazla yük iyi degildir ama ben aylarca 3.5 kg dan fazla sogutucuyla anakartı kullandım ne çatladı ne esneme oldu.

tamam hadi ağırlığınıda geçtim görevini yerine getirsinde bu kadar büyük soğutucu mu olur ya

sonradan gördüm bunlar benimkinden bile büyükmüş para tuzağı yalnız bunlar 200 tl den büyük fiyattaki işlemci soğutucusu almayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servealm -- 12 Ocak 2013; 21:41:55 >
  • dostum fan soketini anakart üzerinde başka bir fan power varsa oraya tak dene.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.