Şimdi Ara

Anakart - işlemci sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Ufak bir sorunum var. Yaklaşık 10 senelik bir bilgisayarım var ve senede 1-2 parça alarak sistemimi geliştirmeye çalışıyorum. Ben 2 sene önce ekran kartımı değiştirmiştim. Şimdi yeni bir kasa aldım fakat yeni kasanın soket girişleri ile eski anakartımın girişleri uymuyor. Ben de yeni anakart ve ram almayı düşünüyorum. Aklıma şu takıldı. İşlemcim DDR3 gözüküyor ben şimdi ddr4 bir anakart alabilir miyim ? Yanlış bilmiyorsam anakart alırken işlemci yoncasına bakılması gerekiyor. İntel 1155 Yonca anakart almam lazım ama İŞLEMCİ ile ANAKART DDR Farkı önemli midir?

Anakartım : ECS H61H2-MV

İşlemcim : İntel core(TM) i7-3770 CPU @ 3.40 ghz

Ekran Kartım : Sapphire Nitro+ Amd Radeon RX 570 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı 11266-14-20G

Tavsiye edebileceğiniz anakartlar nelerdir ? ileriye yönelik geliştirmelere de açık olan anakart tavsiye ederseniz sevinirim. Bütçem 500-600 arası anakart

• Anakartın standart kasaya uymaması imkansız.
    Ne aldın kasa olarak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

Anakartın standart kasaya uymaması imkansız.
    Ne aldın kasa olarak?

Gametech Galaxy MESH Kasa aldım. power-reset-led soket girişleri tek tek. fakat anakartımda bu soket yuvaları tek tek olarak gözükmüyor.

• Anakart kullanım kılavuzunu sitesinden indirip bağlantıları yapabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.