iyiakşamlar herkese sorunum şu asus m5a97 marka anakartım var donanım olarak 8 gb 1600 ddr3 ram gtx465 ekran kartı amd phenom x4 920 işlemcim var sürekli aII suitede 3,3 voltage 2,925 volt uyarısı veriyor ve ekranında rengi değişmeye başladı sıcaklık normal ve sürekli kendini kapatıyo bi türlü anlayamadım lütfen yardım edin...
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Arkadasim cok guzel bir soru sana... am2+ islemciyi nasil am3+ anakarta taktin acaba? islemcin cidden 920 ise mutlaka islemcini acil olarak degistirmen lazim.
işlemcim am3+ mı değilmi bilmiyorum ama uyumluluğuna bakmıştım ve sorun yoktu zaten 2,5 senedir kullanıyorum bu kombinasyonu bi sıkıntı vermedi anca anca problem çıkarmaya başladı senin dediğin gibi bişe olsa anında gümlerdi uyumluluk sorunundan diye düşünüyorum
pardon athlon II x4 620 imiş kusura bakma arkadaşım yanlış yazmışım diğer bilgisayar gitti aklım
guc kaynagin yetismiyor olabilir. biosunu guncelle eger hala devam ederse guc kaynagi yakinda ölür.
güncelledim en son sürümünde şu anda saolasın demekki bi power almanın yolu gözüktü