Şimdi Ara

anakart-işlemci tavsiye acil!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar bnm palit 9600 gt sonic e.k kingston 2.50 ram var bana bunlara uygun anakartla işlemci lazım oyun için önerilerinizi bekliyorum.hem amd tabanlı hem de intel tabanlı bi de hangisi oyun için iyise onu belirtin
    Bir sourm daha olacak bölye bir anakartım var P5VD2-MX/P5V-VM DH Series diye buna Q6600,Q8400...gibi işlemciler olurmu değerli yorumlarınızı bekliyorum;)

• Bütçe olarak ne kadar ayırdınız, işlemci ve anakart için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 17 Şubat 2009; 15:15:09 >
  • 300 felan ama ikinci sorumuda cevaplarsanız sevinirim;)
  • P5V-VM DH Core 2 Duo Desteği var Quad Core desteği yok.

Intel Core™2 Duo
    Bu anakart LGA775 paketinden en son Intel® Core™2 işlemcileri destekler. Yeni Intel® Core™ mikro mimarisi teknolojisi ve 1066 / 800 MHz FSB ile Intel® Core™2 işlemcisi dünyadaki en güçlü ve enerjik CPU'lardan biridir.
    Intel LGA775 CPU
    Bu anakart Intel'in LGA775 paketinden en son işlemci olan Pentium 4 CPU'yu destekler. 1066/ 800/ 533MHz FSB ile Hyper-Threading Teknolojisi ve core-hızları 3.8GHz'a ve üstüne çıkar
    Intel® 65nm Çift-Çekirdekli CPU desteği
    Bu anakart Intel Pentium D/Pentium 4/Celeron çift-çekirdekli işlemcileri destekler. Çift-çekirdekli işlemciler iki fiziksel CPU çekirdeği içerir. Intel® 65nm çift-çekirdekli işlemciler performanstan fedakarlık etmeden daha ince ve daha hafif dizaynlar sunmak için en son teknolojileri kullanmıştır.
    64-bit CPU desteği
    64-bit bilgisayar işlemi, mevcut 32-bit mimarisi ile yer değiştirmesi için tasarlanmıştır ve gelişmiş sistem performansına ulaşır.Daha hızlı bellek ve daha fazla verimlilik sağlar. Bu anakart mükemmel uyumluluk ve esneklik sağlar.

P5VD2-MX Core 2 Duo Desteği var Quad Core desteği yok.

Intel LGA775 Pentium 4 CPU
    Bu anakart Intel'in LGA775 paketinden en son Pentium 4 CPU'yu destekler. With 1066/ 800/ 533MHz FSB ve Hyper-Threading Teknolojisi ile Intel LGA775 Pentium 4 günümüzün en hızlı masaüstü bilgisayar işlemcilerinden biridir.
    Intel Core™2 Duo
    Bu anakart LGA775 paketinden en son Intel® Core™2 işlemcileri destekler.Yeni Intel® Core™ mikro mimari teknolojisi ile dünyanın en güçlü işlemcilerinden biridir.
    Çift-Çekirdekli CPU Desteği
    Bu anakart Intel® Pentium® D/Pentium® 4/C eleron® çift-çekirdekli işlemcileri destekler.Çift-çekirdekli işlemciler iki fizikse CPU çekirdeği içerir. Intel® 65nm çift-çekirdekli işlemciler performanstan ödün vermeden daha ince ve hafif olarak üretilmişlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 17 Şubat 2009; 15:24:38 >

• bişey daha sorcam bu işlemci nasıll bi de buna uygun anakart AMD Athlon 64 X2 6000+ heralde serinin en iyisi bu uygun fiyatıda
  • AMD Athlon 64 X2 6000+ --- 195 lira civarında güzel bir işlemci ancak,

yeni nesil AMD Athlon 64 X2 7750 ( 2.7GHz)3.3MB --- 210 lira bunu almanızı tavsiye ederim güç tüketimi daha az....

Anakart olarakta F/P ürünü olan FOXCONN A74MX-K AMD740G DDR2 800mhz (o.c 1066mhz) tavsiye ederim 95 lira fiyatı var...

Ekonomik olarak Foxconn+ Amd 7750 güzel olur bence bütçenize göre
  • oyrumların için çok saol bn aslında gigabayt düşünmüştü anakart için amasaol;)intel pahalı yaa amd bu konuda daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANAKART TAVSİYESİ
    9 yıl önce açıldı
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Amd daha ekonomik dediğim iki ürün de sizi mutlu eder performans alırsınız 2*2gb 800mhz lik ram ile de iyi verim alırsınız. tavsiye olarakta A-data vitesta 1066mhz 2gb ve 4gb modelleri var bu katagoride de en hesaplı performanslı belleklerdir.
  • hımm ok bu senn bana önerdiğin çift çekirdek dimi? baktım uygun hoşuma gitti amd ye geçcem;) ram bitane daha 2 gb lık kingston ram alcam 4 olcak işte;)
  • Evet çift çekirdek
  • ok tmm saool;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.