Şimdi Ara

Anakart işlemci voltajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biostar 8100 anakartım var. x4 925 işlemcimi 3.4 mhz ye getirdiğimde gta4 de mavi ekran hatası alıyorum ve pc yeniden başlatılıyor. ben işlemciye voltaj vermek istiyorum sanırım sıkıntı buradan kaynaklı. ama benim anakartımda voltaj max 1.3v olarak var. birde anakart da ''cpu over voltage'' diye bir kısım var. burada +%3 , +%6 gibi ifadeler var ? bunlar ne anlama geliyor, buradan işlemciye voltajmı veriliyor. ben pek anlamam ama yardımcı olursanız çok sevinirim.

• anakartınızın tam olarak modeli nedir?
  • voltajı artıra
    quote:

Orijinalden alıntı: Mage_DewiL
    biostar 8100 anakartım var. x4 925 işlemcimi 3.4 mhz ye getirdiğimde gta4 de mavi ekran hatası alıyorum ve pc yeniden başlatılıyor. ben işlemciye voltaj vermek istiyorum sanırım sıkıntı buradan kaynaklı. ama benim anakartımda voltaj max 1.3v olarak var. birde anakart da ''cpu over voltage'' diye bir kısım var. burada +%3 , +%6 gibi ifadeler var ? bunlar ne anlama geliyor, buradan işlemciye voltajmı veriliyor. ben pek anlamam ama yardımcı olursanız çok sevinirim.

voltaj artırımı için. fakat overclock yapmak için ankartınızın işlemcinize göre yeterliliği tartışılır, Zira max. 95Watt işlemcileri desteklemekte. artı sen hız aşırttırmısın bu ekstra güç demek yani 95wattı geçiyorsun anakartın sınırlarını zorluyorsun. bu nedenle anakartın arızalanabilir. Standar ayarlarda bırakman daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyn2802 -- 5 Aralık 2009; 2:31:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hsyn2802

voltajı artıra
    quote:

Orijinalden alıntı: Mage_DewiL
    biostar 8100 anakartım var. x4 925 işlemcimi 3.4 mhz ye getirdiğimde gta4 de mavi ekran hatası alıyorum ve pc yeniden başlatılıyor. ben işlemciye voltaj vermek istiyorum sanırım sıkıntı buradan kaynaklı. ama benim anakartımda voltaj max 1.3v olarak var. birde anakart da ''cpu over voltage'' diye bir kısım var. burada +%3 , +%6 gibi ifadeler var ? bunlar ne anlama geliyor, buradan işlemciye voltajmı veriliyor. ben pek anlamam ama yardımcı olursanız çok sevinirim.

voltaj artırımı için. fakat overclock yapmak için ankartınızın işlemcinize göre yeterliliği tartışılır, Zira max. 95Watt işlemcileri desteklemekte. artı sen hız aşırttırmısın bu ekstra güç demek yani 95wattı geçiyorsun anakartın sınırlarını zorluyorsun. bu nedenle anakartın arızalanabilir. Standar ayarlarda bırakman daha iyi olur.

teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mage_DewiL -- 4 Aralık 2009; 13:53:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gigabyte kartta işlemci fanı
    19 yıl önce açıldı
    Anakart işlemci pin yamulması
    7 yıl önce açıldı
    işlemci
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.