Şimdi Ara

Anakart - Kasa uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Uyumlu da, daha çirkin bi kasa bulamadın mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper17 -- 9 Haziran 2013; 17:04:06 >
  • Açıkçası kasayı yakından da gördüm,pek içime sinmedi de ama şu para yok mu para adama herşeyi yaptırıyo valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spiderdeniz

Açıkçası kasayı yakından da gördüm,pek içime sinmedi de ama şu para yok mu para adama herşeyi yaptırıyo valla

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/cooler-master-rc-912a-kwn1-haf-912-advance-midt-atx-pencereli-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=63255

• quote:

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

Açıkçası kasayı yakından da gördüm,pek içime sinmedi de ama şu para yok mu para adama herşeyi yaptırıyo valla

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/cooler-master-rc-912a-kwn1-haf-912-advance-midt-atx-pencereli-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=63255

Hocam power supply yok bunda :)

• quote:

Kasayı dış görünüşüyle değerlendirme, önemli olan içi ve donanımıdır.. Kasayı beğeneceğini garanti ediyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Kasayı dış görünüşüyle değerlendirme, önemli olan içi ve donanımıdır.. Kasayı beğeneceğini garanti ediyorum:)

Eyvallah Hocam,

çok iyi gaz veriyosun Aldım bu sistemi gitti bu akşam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Anakart kasa fanı bağlantısı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.