Şimdi Ara

Anakart Konusunda Tavsiye&Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aranızda illa vardır kullanan benzer özellikleri

2500 Barton + Overclock ta bana sorun yaratmicak SATA ve NForce içeren anakart konusunda bana tavisyede bulunabilirmisiniz...

• Asus A7N8X - X yada Deluxe
  • abit NF7-2 yada AN7
    HİÇ SORUN YARATMAYACAĞINDAN EMİN OLABİLİRSİN!!
  • o/c için abitten şaşma

Amd Athlon XP Overclock canavarı Abit AN7
    http://forum.donanimhaber.com/topic.asp?TOPIC_ID=70877
  • ewetttttt.. paran varsa tabi AN7 ama apu yok?? adamlar birine bişey koyuyor diğerinde alıyor.. bu işler böyle demekki:)
  • SATA dan vaz geçtim SATA olması gerekmiyor.
    Kullanıcağım işlemci 2500 , ekran kartı fx5600
    Anakartın fiyatının 100$ ın üstüne çıkmaması öncelikli tercihim.
    Bu durumda hangi anakartı tercih etmeliyim 8RDA+ almakla hatamı ederim...
  • bende 8rda+ rev2.1 var. Overclock için ideal bir kart ama stabiliteye önem veriyorsan msi k7n2 delta alabilirsin. Ancak epox dan çok memnunum Msi la değiştirmek istemem.
  • 8rda+ almakla çok doğru edersin.
  • abit al bence nf7-s al derim. paran varsa an7 al hatta. o/c için abit bir numara...
  • nasıl AN7 de apu yok mu gerçekten...NF7-S te var mı peki..eğer cidden yoksa çok saçma bir strateji..
    bende msi K7N2 DELTA-ILSR, asus ya da abit almak istiyorum. Çok fazla o/c yapmak gibi bir niyetim yok üstündeki fanla ne kadara çıkarsa artık (cidden ne kadara çıkabilir çarpanı kırık işlemci ile)
    internet'ten bir türlü MSI satan bir yer bulamadım..bileniniz varsa yazıversin buraya (bu arada MSI da soundstorm var di mi???)
  • yanlız epox board alacaksan ramine dikkat edeceksin. genelde twinmos ramlerle sorun çıkarıyor. zaten epox sitesindede twinmos'u tawsiye etmiyor. kingstonlarda sorun yok.
  • bence engüzeli asus a7n8x-vm deluxe
  • Andante ekran kartı olarak ne kullanıyorsun?
  • inno3d geforce fx5700 kullanıyorum. oldukçada memnunum
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by andante</i>
    <br />yanlız epox board alacaksan ramine dikkat edeceksin. genelde twinmos ramlerle sorun çıkarıyor. zaten epox sitesindede twinmos'u tawsiye etmiyor. kingstonlarda sorun yok.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    harbimi diyosun. bana kimse öle bişiden bahsetmedi. aksine kingston alıcağına twinmos al daha ucuz ve daha iyi dediler
  • twinmos ramler cas2.5 kingston ramler cas3.0 kingstonunda cas2.5'i var ama çok pahalı. O sebepten twinmos daha iyi gibi gözüküyor. şuan epox-twinmos kullananların yarısı şikayetçiler. 333mhz de sorun olmuyor ama 400mhz ye getirince problemler başlıyor. 400 mhzde çalışması için ram timinglerinin 3.0 yapman gerekiyor. böylece kazık üstüne kazık yemiş oluyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.