Bildirim
Anakart konusunda yardim
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahmanıl
Arkadaslar toshiba A200 model laptop var biraz eski ama is goryodu anakart yandi servis 600lira istedi bna cok fazla geldi yaptirip kardesime birakmayi dusunyorm kendim anakart alip taltirsam daha ucuza gelir mi sizce napmaliyim
Hocam size yine az istemişler benim kuzenin usb girişi kırıldı 450 lira istediler laptop bu arada 60 lira dvd temizleme ücreti pil kullanımdan dolayı yıpranma vs derken 450 tl fatura çıkardılar 100 liraya başka bir firmaya yaptırdı gerçekten süper servis anlayışları var. -
Bu arada adanada yasiyorum bildiginiz biyer varsa iyi olur haftaya bkac yere daha baktircam bakalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahmanıl
Bu arada adanada yasiyorum bildiginiz biyer varsa iyi olur haftaya bkac yere daha baktircam bakalim
Hocam bence güvendiğiniz bir bilgisayarcıya götürün abimler öyle yaptılar ancak garanti şu anda iptal olmuş olmalı mantıken ancak bu fiyatlarla zaten serviste garanti kapsamında yaptırmak akıl işi değil iyi forumlar öyle bildiğim bir marka ankaraya gönderdiler küçük bir ilçede yaşıyorum. -
Anakart yandıysa kullanılabilir parçalarını satın(ekran, kasa, menteşeler, klavye, touchpad, HDD, DVD, Kamera, Wireless, Pil, Adaptör vb..) yada komplesi için fazla uçuk olmayan bir fiyat belirleyin sahibinden.com üzerinden satışa koyun alıcısı çıkacaktır muhakkak. Parça parça daha kolay ve hızlı satılır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X