Şimdi Ara

Anakart konusunda yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar toshiba A200 model laptop var biraz eski ama is goryodu anakart yandi servis 600lira istedi bna cok fazla geldi yaptirip kardesime birakmayi dusunyorm kendim anakart alip taltirsam daha ucuza gelir mi sizce napmaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahmanıl

Arkadaslar toshiba A200 model laptop var biraz eski ama is goryodu anakart yandi servis 600lira istedi bna cok fazla geldi yaptirip kardesime birakmayi dusunyorm kendim anakart alip taltirsam daha ucuza gelir mi sizce napmaliyim

Hocam size yine az istemişler benim kuzenin usb girişi kırıldı 450 lira istediler laptop bu arada 60 lira dvd temizleme ücreti pil kullanımdan dolayı yıpranma vs derken 450 tl fatura çıkardılar 100 liraya başka bir firmaya yaptırdı gerçekten süper servis anlayışları var.
  • Bu arada adanada yasiyorum bildiginiz biyer varsa iyi olur haftaya bkac yere daha baktircam bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahmanıl

Bu arada adanada yasiyorum bildiginiz biyer varsa iyi olur haftaya bkac yere daha baktircam bakalim

Hocam bence güvendiğiniz bir bilgisayarcıya götürün abimler öyle yaptılar ancak garanti şu anda iptal olmuş olmalı mantıken ancak bu fiyatlarla zaten serviste garanti kapsamında yaptırmak akıl işi değil iyi forumlar öyle bildiğim bir marka ankaraya gönderdiler küçük bir ilçede yaşıyorum.
  • Anakart yandıysa kullanılabilir parçalarını satın(ekran, kasa, menteşeler, klavye, touchpad, HDD, DVD, Kamera, Wireless, Pil, Adaptör vb..) yada komplesi için fazla uçuk olmayan bir fiyat belirleyin sahibinden.com üzerinden satışa koyun alıcısı çıkacaktır muhakkak. Parça parça daha kolay ve hızlı satılır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.