Şimdi Ara

Anakart Numarası (ProcessorID) Değiştirmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ActiveX denetimli bir online oyundan ban yedim.

Makinedeki (Modem dahil) bütün donanımları değiştirdim geriye birtek Anakart ve BIOS kaldı.

Bu numaraya attığını öğrendim.. ( Anakart Tanımı: GA-78LMT-S2PT )

Bunu değiştirmenin bir yolu yokmudur acaba veyahut bu bilgileri karşı sunucuya göndermesini engelleyebilecek bir programda olabilir.

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

• Birde arkadaşlar şuda olabilir PBDownForc programı ile tek tıklamayla sahte MAC ve HDD (VolumeID) yapabiliyorduk.Bu tarzda BIOS ve ANAKART Fake ID programları varmıdır ?
  • türk milleti bayılıyo bildiğini saklamaktan... buldum YABANCI forumlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xairosk -- 15 Nisan 2020; 0:48:53 >
  • hocam bulduysanız özelden banada atarmısınız, dediğiniz gibi bayılıyolar bildiklerini saklamaya
  • Merhaba özelden atma şansınız var mı
  • Bulduysanız paylaşın da millet faydalansın o halde.
  • Özelden paylaşabilir misiniz rica etsem teşekkürler şimdiden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Online oyunlardan ban yerseniz bu sisteminizde ki donanımla alakalı değil, kullanıcı id numaranızla ilgilidir donanımları değiştirmek yok mac adresi vs.. değiştirmek hiç bir işe yaramaz.Böyle bir aptalık yapmayın

Oyundan ban yediyseniz yeni bir kullanıcı ismi ile kayıt olup yeniden para verip aynı oyunu satın alacaksınız..
    Başka türlü hiçbir şekilde çözümü yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 11 Mayıs 2020; 11:2:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41A94D448

Online oyunlardan ban yerseniz bu sisteminizde ki donanımla alakalı değil, kullanıcı id numaranızla ilgilidir donanımları değiştirmek yok mac adresi vs.. değiştirmek hiç bir işe yaramaz.Böyle bir aptalık yapmayın

Oyundan ban yediyseniz yeni bir kullanıcı ismi ile kayıt olup yeniden para verip aynı oyunu satın alacaksınız..
    Başka türlü hiçbir şekilde çözümü yoktur

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmakta bizim millete özgü , Hwid ban nedir az biraz oku araştır istersen. Yada boş ver..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.