Pay siteleri ile otomatik ödeme konusunda yardım
Merhaba arkadaşlar. Ben sizden bir konuda yardım istiyorum.
Bir yazılım projesi geliştiriyorum ve projeme lisans sistemi yazdım. Güvenlik açısından satın alan kişilerin lisans sistemini manuel olarak (php site üzerinden) veritabanına yazdırıyorum.
Normalde random (token gibi) kod üreterek otomatik olarak 7/24 lisans sistemi kuracaktım ancak yazılım işinde çok profesyonel olmadığım için bug veya açık bırakabilirim diye manuel olarak kurdum.
Benim sizlerden yardım talebim, iyzico gibi yönlendirmeli (api ve callback) pay sistemlerini nasıl aktive edebilirim? Yani örneğin müşteri, paketlerden birisini seçecek ve pay sistemine yönlendirecek. Ödeme onaylanırsa gerekli veritabanı işlemlerini yaparak kullanıcıya bilgi verecek ve otomatik olarak ödeme onayı tarafıma iletilecek.
Böyle bir şey yapmak mümkün mü? Buna benzer sistemler çok gördüm ancak nasıl yapılacağını ve güvenli pay siteleri (+ olarak alınan komisyonları) hakkında bilgi sahibi değilim.
Bu konuda bana özet olarak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar.
İlginiz için teşekkür ederim.
Bu (ofis) müziği bulamıyorum
Merhabalar. Bu ara çok müzik arayışındayım sebepsiz yere :) Geçen konumda bahsettiğim background müziği de halen daha bulamadım ancak bu parça biraz daha bilinir ve genellikle ofis ve asansör gibi ortamlarda sıkça duyulan bir müzik ancak ismini bir türlü bulamadım.
Notayı mid halinde besteledim fakat SoundHound, Miomi, Shazam, AudioTag gibi ne kadar AI music identifier finder sitelerinde bestelediğim notaları çaldıysam sonuç alamadım. (yada çok saçma sonuçlar aldım)
Bestelediğim parça linkte mevcut:
Bileniniz var mı arkadaşlar ?
Bu müzik bir sır mı ?
30:12 'den itibaren başlayan arka fonu başka bir korku video içeriği üreten bir kanalda da duymuştum.
2017'den beri araştırmadığım yer kalmadı. Youtube'da NCS veya telif içeren ne kadar "Dark Horror Ambient" tarzı içerik varsa hepsini inceledim hatta Google'da buna benzer birçok SoundScape araştırdım ama yok arkadaş yok yani.
Bu tarzla ilgili bütün müzik şirketlerine mail attım ama "bilmiyoruz" diye cevap aldım hepsinden.
Çok alternatif şeyler düşünerek araştırma yaptım. Gerek Youtuberlar gibi düşünerek araştırdım gerek bir müzisyen gibi ama yok. Müziğin EDM olduğu biliyorum yani herhangi bir enstrüman kullanılmış olsa ona göre araştırıp daha kolay bulabilirdim.
İşin ilginç tarafı korku videoları üreten arkadaşlar bu parçayı nasıl bu kadar hızlı ve kolay buluyorlar aklım ermiyor. Yazılabilecek ne kadar keywords varsa didik didik araştırdım ama yok sanırım tedavülden kalktı bu parça..
İnat ettikçe kısırdöngüye döndü iş ve artık bir zaman pes etmiştim kafayı yemiyim diye !
"Neden bu parça?" derseniz çok hoşuma gidiyor tuhaf bir şekilde. Normalde trance tarzı (psychedelic) müzik dinleyen birisiyim sanırım bununla bağdaştırabiliriz.
Arkadaşlar bu fon mudur müzik midir nedir elinde olan veya bilen varsa paylaşabilir mi acaba ?
Ücret karşılığında da satın alabilirim sizden hiç önemli değil iş gerçekten inada bindi artık yani müziği sevmeyi geçtim yıllarca bulamadığım şey nedir diye meraktan kafamı duvara vurucam artık !
Teşekkür ederim şimdiden arkadaşlar. (Eğer ücret talep isteyen olursa DM atabilir).
Müzik için kulaklık arıyorum
Merhabalar ben kulaklık almayı düşünüyorum fakat oyuncu kulaklığı değil de daha çok müziğe hitap eden bir kulaklık arıyorum.
Önceden Razer marka bir kulaklık almıştım. Sesi ve kalitesi oldukça güzeldi fakat kasası aşırı dandik ve 1 seneyi çıkartmadan tamamen koptu.
Aradığım özellikler; 7.1 Surround , Bass çok önemli değil, müzik tonlarına hitap eden, oyuncu kulaklığı şartı olmayan, müzikte ki en ince ayrıntıya varıncaya kadar duyabileceğim bir kulaklık..
Genel de aracımda tesisatla müzik dinlediğim için kulaklıklardan pek anlamıyorum. Özellikle F/P ürünleri çokça çıktığı için hangisini tercih edeceğimi şaşırdım.
Bütçem 2-3 arası tabi bende FP ürünü tercih edebilirim.
NOT: Bilgisayar kulaklığı arıyorum.
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Selamlar herkese, bu oyunu daha önceden BlueStacks ile bilgisayarımda oynuyordum fakat yeni gelen bir güncelleme yüzünden hiçbir emülatörde bu oyunu açamıyorum. Normal bir BlueStacks ile "android sürümü desteklemiyor" hatası veriyor bende Android X tabanlı bir çok emülatör kurup denedim fakat oyun yine açılmıyor sadece telefonlar da açılıyor.
Belli ki bunun önlemini almışlar. Bu oyunu PC emülatörden nasıl oynayabilirim acaba bilen varmı ?
Bu arada Google'da çok araştırdım fakat çözüm önerileri hiçbir işe yaramıyor.
6 yıldır bulamadığım soundtrack !
Merhabalar, 2016 yılından beri bulamadığım dark ambient (veya horor ambient) müziği arıyorum.
Video'da 30:12 saniyeden itibaren başlayan gerilim müziğini bir türlü bulamadım. Yıllarca araştırdım fakat nafile. Acaba bu arkaplanda çalan enstrüman keman mı yoksa dijital ortamda mı yapıldı arkadaşlar ? Yani ipucu kelimelerden arama yapmaya çalışıyorum hatta dark ambient paylaşan yabancı uyruklu kişilerle de temasa geçtim fakat bu soundtrack'i bir türlü bulamadım.
Yardımlarınızı bekliyorum (inşaAllah).
Peugeot 206 CC Manuel Açılır Tavan Hakkında
Merhabalar.
Geçen sene 206 CC Cabrio 1.6 aldım fakat aldım alalı sorunları asla bitmedi.
Önceleri otomatik tavan çalışıyordu ancak ortada ki cam düğmesi arızalanınca ve birebir çıkması ile değiştirince çalışmamaya başladı.
Senkronize çalıştığını biliyorum yani bir düğme bozulduğu zaman cabrio tetiklemiyor. Sanırım bu düğmeyle alakalı bir durum.
Cabrio açış düğmesine basınca ve sistem ekranından baktığımda Arka kapı açık uyarısı veriyor. (Her bastığımda)
Çok basit elektriksel bir sorun olduğunun farkındayım fakat biliyorsunuz ustalar en basit hata da bile işine gelmeyince yüksek fiyat söylüyorlar. Çok arabadan anlamadığım için bu fiyat 2-3 katına çıkıyor.
Manuel olarak açmayı denedim (kilitleri çevirdim, basınç sensörünü sola çevirdim ve kilitleri açtım) fakat kaldırdığım zaman yarıya geldiğinde birşey engelliyor gibi çok zorlanıyor. Bende birşeyi kırarım ederim niyetiyle zorlamadan eski haline çevirdim.
Size sormak istediğim arkadaşlar;
1. Manuel olarak açarsam, elektrik veya cabrio süspansiyon aksamı bozulur mu veya zamanla hasar görür mü ?
2. (Eğer zarar vermezsem) Manuel açmak için yukarıda bahsettiğim "yarıya gelince zorlanması" durumunu nasıl aşabilirim ?
3. Elektriksel bir sorunu çözebilen İstanbul Avrupa yakası içerisin de "düzgün" bir firma var mı acaba ?
Gerçekten artık bu sıcaklar da çekilmiyor ve klimamda hiçbir şekilde çalışmıyor. (Freyon yok, klima manyetiği ve motoru bozuk vs.)
Allah rızası için yardım edebilecek var mıdır gerçekten 5 aydır bu sorunla yüzleşiyorum fakat ne internet ne de elektrikçiler de sorunun kaynağını bulamadım.
Şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Aqustics mi For-x mi ?
Merhaba arkadaşlar hayırlı ramazanlar dilerim öncelikle.
Edison 3400W 5 kanal amfi satın aldım fakat midrange önerilerinize çok ihtiyacım var. Şu an piyasa çok karışık ve bin çeşit marka çıktığı için aklım karıştı.
Önceden Reiss 16cm kullanıyordum. Sesi fena değildi fakat daha sonraları, pandizotla beraber 1 takım "Aqustics Sx-20NS 20CM 1200W" Midrange kullandım.
Sesi gerçekten çok çok güzeldi. Tüm tonlamaları alıyordum. Trance müzik dinlediğim için bass'tan ziyade tonlamalara önem veririm.
Tabi bu sistemi eski aracımda (Golf 7) kullanmıştım fakat arabamı sattığım arkadaş ısrarla rica edince kendisine verdim.
Amfinin aynısını aldım kaliteli bir amfi olduğunu biliyorum fakat Midrange konusunda biraz kararsız kaldım.
Eskiden kullandığım ve çok iyi ses aldığım Midrange
https://urun.n11.com/hoparlor/aqustics-sx-20ns-20-cm-P478002571
Buda fiyat performans + yapılan yorumlar olarak beni cezbeden Midrange
Rahmetli (Golf 7) aracıma ses sistemi döşeyen personel, Reiss markasının Aqustics markasının yanından bile geçemez demişti. Ses olarak ciddi bir fark görememiştim (bir tık Aqustics iyiydi) fakat sizce de öyle mi ?
Yani kararsızlık listeme birde Reiss ekleyeyim diyorum fakat personelin bu söylemi beni iyice karışıklığa soktu.
Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Statik IP aldım tanımlandı fakat Port açamıyorum
|
Facebook Mobil Onaylama (Doğrulama) Sorunu !
|
Meslek: Geziyom :D
İlgi Alanları: Bilgisayar
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 58
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.402 (Bu ay: 269)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware