Merhaba arkadaşlar. Ben sizden bir konuda yardım istiyorum. Bir yazılım projesi geliştiriyorum ve projeme lisans sistemi yazdım. Güvenlik açısından satın alan kişilerin lisans sistemini manuel olarak (php site üzerinden) veritabanına yazdırıyorum. Normalde random (token gibi) kod üreterek otomatik olarak 7/24 lisans sistemi kuracaktım ancak yazılım işinde çok profesyonel olmadığım için bug veya açık bırakabilirim diye manuel olarak kurdum. Benim sizlerden yardım talebim, iyzico gibi yönlendirmeli (api ve callback) pay sistemlerini nasıl aktive edebilirim? Yani örneğin müşteri, paketlerden birisini seçecek ve pay sistemine yönlendirecek. Ödeme onaylanırsa gerekli veritabanı işlemlerini yaparak kullanıcıya bilgi verecek ve otomatik olarak ödeme onayı tarafıma iletilecek. Böyle bir şey yapmak mümkün mü? Buna benzer sistemler çok gördüm ancak nasıl yapılacağını ve güvenli pay siteleri (+ olarak alınan komisyonları) hakkında bilgi sahibi değilim. Bu konuda bana özet olarak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar. İlginiz için teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xairosk -- 10 Kasım 2024; 10:43:39 > |
Bildirim