Şimdi Ara

Ciddi:AKBANK'tan arandım STEAM AÇIĞI - Kredi Kartı olanlar dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 20 dakika önce AKBANK Resmi Müşteri hizmetlerinden arandım.

Aramadan 2 dakika önce kredi kartımdan 583 TL'lik STEAM üzerinden bir satın alma girişimi olmuş 2 defa.

Beni arayan adam işlemin "onaysız" olduğunu yani 3DSecure güvenlik aşamasını atlatıp direk harcama yapmak istediklerini ve

miktarın fazla olması ve 3dsecure olmadan yapılması üzerine şüpheledikleri için beni aradıklarını söyledi.

Bende bu harcamayı ben yapmadım benim haberim yok demem üzerine beyfendi "tahmin ettiğimiz gibi" dedi ve kartlarım şuan kapatıldı.

Telefonda ki yetkili güvenlik açığı olduğunu ve bunun şuan steam mi yoksa mobil bankacılık mı nerden olduğu bilinmiyor dedi.

Dikkat'li olun hesap bilgilerinizi ve şifrenizi güncelleyin arkadaşlar

Ciddi:AKBANK'tan arandım STEAM AÇIĞI - Kredi Kartı olanlar dikkat

Yeni kartım 1 hafta içinde aynı adresime gelecekmiş

• Geçmiş olsun ben de bir değiştireyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haligarsi kullanıcısına yanıt
    çok sağolun hocam kesinlikle değiştirin
  • Geçmiş olsun internet üzerinden hırsızlık yapanlara hiçbirşey olmuyor ama gidip cepinden çekse parayı hayatı kayar bilişimle ilgilenilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 14 Eylül 2016; 18:33:09 >
  • Geçen birisi daha konu açmıştı, kartından kalan son para ile Steam'den harcama yapılmış, sanırım artık Steam de güvensiz.
  • Steam üzerinden 3D Secure olmadan işlem yapmayı nasıl başarıyor bu adamlar ?

Allahtan banka uyandı. İşlemi şüpheli bulduk sizden teyit almak istiyoruz dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 14 Eylül 2016; 18:38:25 >
  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ama en güzeli İninal kart almak; oyun alacaksak, oyunun ücreti kadar para yükleyip beklemeden satın almak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olay sadece steam değil internet üzerinde tonlarca çalıntı kredi kartı satılıyor bunlardan biri sizinde kartınız olabilir zaten steam çalıntı cc olduğunu anlayınca kullanan kişinin hesabını kapatıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bendende 3,47 usd lik işlem gerçekleştirilmeye çalışılmış. Beverly hills'ten yemek siparişi. Allahtan kartı kullanmadığım zamanlar internet alışverişlerine ve yurtdışına kapatıyorum yoksa kart numaralarımız kimlerin elinde. Birde anlamadığım madem çaldın 5.000 limit var hepsini çekmeye çalış be adam, 3,47 usd nedir :)

• Bankayı arayıp her online alışveriş için 3dsecure şart koşmak gibi bir şey olması lazım o zaman. Aksi taktirde bir işlem gerçekleşse itiraz hakkımız olmaz zaman aşımından

• Valla okuduktan sonra benim kredi kartını internet alışverişine kapadım.

• bak burdan uyarıyom benim steamimden benim kartımdan uzak durun. zaten okulum kapandı diye kredimi kestiler para gelen yer yok bi de borca harca sokmayın beni. borç yüzünden hapse gireceğime gelir bulur kafanıza sıkarım öyle girerim hapse adam olun ayağınızı denk alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Steam üzerinden 3D Secure olmadan işlem yapmayı nasıl başarıyor bu adamlar ?

Allahtan banka uyandı. İşlemi şüpheli bulduk sizden teyit almak istiyoruz dediler.

Steam üzerinden aldığımda hiç şifre gelmiyor telefona, direkt çekiyor.
  • Paypal yararları

• Aga cokmu zor kullaninca internet kullanimina kapatmak karti ?

• Steam açığı diye birşey yok hocam. İnternette alışveriş yaparken sanal kart kullanmıyorsunuz, ondan oluyor.

Ben TR de şahsen gittigidiyor harici hiçbir siteyi güvende görmüyorum, kendi kartınızla alışveriş yapmayın, uyarıyım sanal kart kullanın başınıza böyle şeyler gelmesin.

Başına gelen varsa banka şubesine gidip harcama itiraz dilekçesi verin, savcılığa suç duyurusunda bulunun, velet türk se kolaylıkla bulunur

Nasıl oluyorda kartımı buluyorlar derseniz sitelerin datalarını patlatıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Steam üzerinden 3D Secure olmadan işlem yapmayı nasıl başarıyor bu adamlar ?

bkz: cardable siteler
  • İninal'i bu yüzden kullanıyorum.
  • Steamde bir acık olduğu kesin steamguard olmadan hesabima girip bıçağımi çaldılar. (Bayramin ilk günü çalindi) Destek de geri vermiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.