arkadaşlar bende GA-MA78GM-S2H anakart var yaklaşık 5-6 ay önce almıştım arızalanınca garantiye götürdüm 3 hafta kadar bekledim ve onarıldı diye geri yolladılar ama takarken farkettim ki versiyonu 1.0 benim ilk aldığım anakart 1.1'di yani adamlar hem 3 hafta beklettiler beni üstüne bide onarıldı yazıp farklı anakart verdiler... ne yapmamı önerirsiniz ? tekrar götürüp yenisini istemeye değer mi ? yoksa 1.0 ile 1.1 arasında çok fark yok mudur ?
not : 1.0 ile 1.1 arasındaki bi farkta küzey köprüsü üstündeki soğutmanın 1.1 de daha büyük olması zaten bende anakart elime geçince bunda bi değişiklik var demiştim ama fazla kurcalamamıştım...
Anakartın evraklarına bak orada 1.1 olduğuna dair bir ispat bulursan geri götürüp 1.1 olanını iste diğer türlü yeniden arızalanmasını beklemekten başka bir yol aklıma gelmiyor
serı numarası eskı anakartınla aynı değildir buyuk ıhtımalle bı kontrol et aynı değilse benım anakartım değiştirilmıs ve eskı bı anakart verılmıs ben ozellıkle 1.1 olan yenı versıyonu ıstıyorum de
Kesinlikle git ve olay çıkar ! Eğer arada fark olmasa zaten gigabyte yeni sürüm çıkarmaz. Yenisine para veripte ilk sorunda sana eskisi verilmesi ve bu konuda sana bilgi verilmemesi rezillik...
bencede sessiz kalmaaa
Anakart kutusunun üstünde s/n nosu mevcut, sana verilen anakartla karşılaştır.Eğer farkıysa git ,hakkını ara.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme