Şimdi Ara

Anakart önerirmisiniz yazdığım sisteme uygun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD Phenom II X+ 940 Black Edition işlemci
    4 gb 1066 mhz cl5 ram
    ati 4890 ekran kartı
    1 tb harddisk
    850 watt psu

bu sisteme hangi anakartı almam uygun olur? pek pahalı bişey olmamasını istiyorum. Sadece ekran kartı ve işlemcinin performansını kısıtlamasın yeterli benim için. overclock yapmayacağım. yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler şimdiden. aşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum sizce nasıl? başka önerilerinizi de bekliyorum.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=152&Productid=bd53283

am2+ desteklediği yazıyor ancak işlemci kısmında phenom II yazmıyor bu nedenle kafam karıştı.

• am2+ den ziyade artık am3 devri asus m4a785td-v evo bu anakart x6 destekler ıslemcını ve anakartına kostek degıl destek olur side portu mevcut ve ozel yazılımlarıylada kendı ıcındekı programlarlada ıslemcını bıraz daha hızlandırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redline_59 -- 9 Haziran 2010; 4:17:06 >
  • bildiğim kadarıyla am3 ile ddr3 kullanılıyor. hem ddr3 ramler pahalı hem de anakartları pahalı. o nedenle bu işlemciyi tercih ettim. fiyatından ötürü. öneriniz için teşekkürler ama bana fiyatı uygun değil bana. zaten am2+ yi de desteklemiyor gördüğüm kadarıyla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sistemime uygun kasa öneri
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.