Şimdi Ara

Anakart Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapomaho -- 27 Ağustos 2008; 2:40:16 >
  • QYPCGAQ
    senin kuracağın sistemi fiyatlarını araştırdım .anakart ve ekran kartı çok pahalı geldi ,100 ytl civarı asus un anakartları var ,onları neden tercih etmedin ? ekran kartında pahalı geldi ,100 ytl civarı tavsiye edebileceğin ekran kartı varmı?Birde senin kasa alman gerekmiyecekmi?Kasa olarak ne alacaksın?son olarak ram olarak neden kingston seçmedin?(ram inde pahalı geldi de biraz bana :D.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapomaho -- 27 Ağustos 2008; 2:28:00 >
  • gitmedenal.com bana çok uygun geldi,örneğin;
    AMD Phenom 9850 QuadCore-296,71 ytl
    OCZ 2*1 GB 1066MHz DDR2:81,21 ytl
    Sapphire HD3870 512MB 256BIT:187,03 ytl
    maalesef istediğim anakart sitede yoktu,bu yüzden onu exa.comdan alacam
    Gigabyte MA790X-DS4:166,11 ytl (exa.com)
    Neden Asus almadığıma gelince bu anakartın sistemimi daha iyi taşıyacağına karar verdim,tabi ki Asus'un da çok güzel anakartları var ama onlar çok daha pahalı,bana göre en uygunu Gigabyte'ın DS4'ü oldu.Ekrankartı için Sapphire'in HD3650 modeli tam aradığın gibi bir değer aralığına sahip.Kasa konusunda hiç bir bilgim yok evdeki bilgisayarımın kaç watt'lık bir kasayla çalıştığı konusunda en ufak bir fikrim yok,eğer kasa almam gerekecekse battım sayılırOCZ daha ucuz geldi o yüzden Kingston almaktan vaz geçtim.

• Ne yazık ki kasada alman gerekecek eski kasan kaldırmaz bence
  • Dahada ilginci dün sihirlikazanda phenom 9850 292 ytl idi bugün 302 ytl olmuş.
  • Ucuza kasa nereden bulunur ki
  • bak bunu benim gibi cimri adam söylüyor :D.Kasanın ucuzuna kaçma bence ,mahvedersin donanımı ,70 80 dolar en az gözden çıkar.
  • of anam off70-80$ ha.Şimdiden kasa araştırmalarına başlayım,önerisi olan var mı
  • Bu senin anakart 9950 ilede iyi çalışırmı ?fikrin varmı?birde neden 9950 almaktan vazgeçtin?
  • 140 watt desteği varmış o anakartta 9950'de zaten 140watt istiyor ama kullanmadan birşey söyleyemem.Ben işim garanti olsun ve masrafım biraz azalsın diye 9850'yi tercih ettim.
  • teşekkürler,kasa bulursan paylaşırsan sevinirim,kolay gelsin
  • Sistemimi alıp evime kurduğum anda sana haber edecem,merak etme
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.