Şimdi Ara

Anakart Önerisi İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni ekran kartları pci 3.0 mış benim kartım 2.0 olduğu için yeni ana kart almam lazım sistem >

İşlemci > Amd Phenom II X4 840 (AM3 SANIRIM)
    Anakart > Asus M4A88T-M LE (http://www.asus.com/tr/Motherboards/M4A88TM_LE/)
    Ekran Kartı > AMD HD5750 (amd r9 veya r7 serisi almayı düşünüyorum pci express 3.0)(2GB 256 Bit veya üstü)

Edit: 550W PSU (aopen Z550-12AE3)

Önerileriniz bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfcn -- 25 Ağustos 2014; 12:46:11 >

• ysfcn kullanıcısına yanıt
    Athlon x4 640 kullanıodum önceden r7 260x üstünü takma bence işlemci tökezliyo.R7 260x iyi gider o sisteme psu ne durumda kaç Watt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AIDA 64 programı varda PSU nereden bakıcaz bulamadım.
  • Sanırım kasayı açama gerekiyor biraz zamanımı alıcak 4-5 vida var
  • aopen Z550-12AE3 '"550 Watt"' PSU var
    pci-e 3.0 kartlar pci-e 1.1de bile çalışıyor gerek yok yani anakart almanıza
  • R9 270X gibi bir kart tam performansta çalışır mı yoksa gözle gürülmeyecek kadar performans kaybı mı olur
    tabikide çalışır 1-2 fps dışında bir fark olmuyor
  • Teşekkürler.Sanırım bilgisayarcı yolu gözüktü
    ancak qaanx in dediği gibi r7 260x üstü bir kart takılmamalı darboğaz oluşur ve bilgisayarcıya gitmenize gerek yok gidin alın vatandan kartı internetten videolara bakarak takabilirsiniz çok kolay birşey
  • PSU falan bide işlemci sorun yaratır mı diye bilgisayarcı daha iyi anlar 2 bin tl aleti bozmayalım.
    işlemci darboğaz yapmaz güç kaynağın ise 12v kanalından 432w veriyor buda yeterli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.