Arkadaşlar GIGABYTE X79-UD3 anakartım var. Ancak anakart herhangi bir oyundayken bilgisayarın kendisini kapatmasına neden oluyor. Cihazda düzeltilemeyecek bir hata var herhalde, sürekli teknik servise gitti düzeltildi denip geri gönderildi, ancak düzelmedi.(garantiside bitti) BIOS update'i yapınca düzeldi, 1 hafta sonra yine aynı hatayı verdi. Başka bir ekran kartıyla denedim, yine bir hafta çalıştı ve bilgisayar kendisini kapatmaya başladı.
İşlemcim; Intel(R) Core(TM) i7-3820 CPU @ 3.60GHz (8 CPUs), ~3.6GHz detaylı bilgiler için; işlemciye buradan Ekran Kartım; Asus GTX780 DirectCU II GDDR5 3GB 384Bit Nvidia GeForce DX11.1 detaylı bilgiler için; ekran kartına buradan Şuanki Anakartım; GIGABYTE X79-UD3 Intel X79 Soket 2011 DDR3 2400MHz SATA 3.0 USB 3.0 detaylı bilgiler için; anakarta buradan
Alacağım parça budur arkadaşlar; ASUS P9X79 LE Intel X79 Soket 2011 DDR3 2400MHz(O.C.) detaylı bilgiler için; buradanve buradan
Bütün özellikleri uyacağını gösteriyor, sizce amalı mıyım ? Bir sorunla karşılaştınız mı ? Başka bir anakart mı almalı mıyım ? Yardımlarınızı bekliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme