pentium 4 Presscott 1 GB ön bellekli 2.4 GHZ işlemci satın aldım.
80 GB SATA Samsung HD almayı düşünüyorum. 512 MB RAM alacağım. asus t230 kasa alacağım.
bunlar ok . ancak anakarta karar veremedim.
bazı sorularım olacak. yanıtlarsanız sevinirim.
soru 1 :
on board VGA 64 MB sizce ne derece performanslı ? bu tarz anakart almak ne derce mantıklı.
soru 2 :
sata olması şart . ddr 400 mhz şart .dual ddr olsa da olur olmasa da .anakart tavsiyeniz nedir.? asus gigabyte abit ve msi. herkes birşeyler söylüyor. aman şunu alma yanarsın diyenler var? ne almalıyım. msi ve gigabyte daha hesaplı ve özellikli. asus almazsam hata mı yaparım? bir de chipset in önemi nedir. ille de intel mi olmalı SIS ve VIA olsa ne olur? marka ve modeli belirterek tavsiyede bulunur musunuz?
soru 3:
ekran kartı al mutlaka diyorsanız 128 MB için ucuz 50 -60 usd lik tavsiyeniz var mı?
şimdiden teşekkürler. bu hafta bu konuyu halletmem gerekiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: talvegus
merhaba arkadaşlar,
pentium 4 Presscott 1 GB ön bellekli 2.4 GHZ işlemci satın aldım.
80 GB SATA Samsung HD almayı düşünüyorum. 512 MB RAM alacağım. asus t230 kasa alacağım.
bunlar ok . ancak anakarta karar veremedim.
bazı sorularım olacak. yanıtlarsanız sevinirim.
soru 1 :
on board VGA 64 MB sizce ne derece performanslı ? bu tarz anakart almak ne derce mantıklı.
soru 2 :
sata olması şart . ddr 400 mhz şart .dual ddr olsa da olur olmasa da .anakart tavsiyeniz nedir.? asus gigabyte abit ve msi. herkes birşeyler söylüyor. aman şunu alma yanarsın diyenler var? ne almalıyım. msi ve gigabyte daha hesaplı ve özellikli. asus almazsam hata mı yaparım? bir de chipset in önemi nedir. ille de intel mi olmalı SIS ve VIA olsa ne olur? marka ve modeli belirterek tavsiyede bulunur musunuz?
soru 3:
ekran kartı al mutlaka diyorsanız 128 MB için ucuz 50 -60 usd lik tavsiyeniz var mı?
şimdiden teşekkürler. bu hafta bu konuyu halletmem gerekiyor.
1.eğer:enson oyunları oynamayacağım,diyorsan:normal seçenek. bunun için önerim:asusp4 r 800 mainboard ok? 2.via dan uzak dur.yazdığın teknolojiler artık hemen hemen her anakartta var.onun için kasma fazla..ok? 3.ekran kartı mx 440 64 mb var,yazdığın fiyatlarda,ama bunu böyle düşüneceğine en iyisi:asus p4 r800 al ekran kartı 128 mb lık ati 9100 onboard yani.senin işini fazlası ile görür..ok?
bu topiclerde peşpeşe böyle 3 soruya kolay kolay kimse yazmaz, ona göre-bir soru yaz,ancak ona yanıt yazarlar