Şimdi Ara

Anakart - ram uyumu. Hangi ram almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. işlemci ram ve ekran kartı bilgilerimi fotografta paylaştım. sorum 2 tane corsair 2 tanede twinmos ram var 1 gb hepsi. Ben ram yükseltmek istiyorum galiba uyumsuzluk olabiliyormuş. benim hangi ramden almam lazım. ve max nekadar yükseltebilirim. lütfen cevaplarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
     Anakart - ram uyumu. Hangi ram almalıyım ? Anakart - ram uyumu. Hangi ram almalıyım ? Anakart - ram uyumu. Hangi ram almalıyım ? Anakart - ram uyumu. Hangi ram almalıyım ?

• İlk öncelikle şuan 4 ram slotunun 4üde dolu.Büyük ihtimal birini çıkartırsan 2 gb takıcaksın,2 gb takınca ne olcak onların mhz ve cl değerleri farklı olucağından uyumsuzluk olucak.Yapabileceğin en iyi yatırım,tüm ramleri çıkartıp 3-4 adet 2 gb ram almak olucakki bu da 300 veya 400 tl olucak.Bence değmez ondan dolayı boş yere paranı harcama sakla yeni bilgisayar toplamaya bak.Zaten ddr2 max ram 2 gb var.
  • okadar para sorun değil de. yani komple bastan almam lazım diyorsun. biriktirebilsem zaten değiştiririm komple :) peki bu 2 tanesi kalsa onlara uyumlu alamaz mıyım ?
  • sametmerdioglu S kullanıcısına yanıt
    Şuan kullandıkların 400 mhz gidip de 800 mhz takarsan ne olur bilemem ama bence uyumluluk sorunu yaşarsın.Zaten 4gb o bilgisayar ile girebileceğin tüm oyunlara yeter.Niye ram arttırıyorsunki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANZE -- 3 Mayıs 2015; 20:23:34 >
  • bilgisayarım aşırı yavaş. 2-3 program açsam takılıyor. başlangıçta torrent açılıyor iki saat onu bekliyorum. ayrıca çogu oyun 6 istiyor. ya da ben ram in ne işe yaradıgını yanlış biliyorum :)
  • önce ramlerin 400mhz değil 800mhz + önemli olan cl değerleri aynı ramden bulman... anakart kaç GB destekliyor bak mevcut ram marka model ve cl değerinde ram bak bence 8GB üst sınır olsun... 3 adet takarsanda muhtemelen 2 adet çalışır 3. gözükmez bile...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd anakartıma uyumlu mu ?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.