5-6-7 bin civarında bir bütçem bulunmaktadır. Kendimce araştırmalar yaptım ve benim için kritik öneme sahip şu kararları aldım.
İşlemci : AMD Ryzen 5 3600 Ekran Kartı : GeForce GTX 1660 SUPER NVMe ssd 240 ya da 480 gb 2*8 GB 3200 mhz ram
Bu eksende uygun anakart seçmek istiyorum. Ayrıca ram, işlemci ve ekran kartında overclock nasıl yapmalıyım ? Sistem soğutmaya da bütçe ayırabilirim.
Bu özelliklerde kasa seçimi, fan seçimi, işlemci soğutma vb. tüm tavsiyelere açığım. Çok fazla sayfa okudum ve kayboldum bilgilerde, desteğinizi rica ederim.
Msı b450 A-PRO Max anakart ve uygun soğutma çözümü ile işlemcinin performansını bir miktar artırabilirsiniz, kasa seçimi olarak önü mesh olmasına özen gösterin soğutucu olarak fp oranı yüksek dark freezer x124 alınabilir
Overclockla uğraşmayı düşünüyorsan VRM kalitesi ve soğutması daha iyi bir anakart almalısın.
www.vatanbilgisayar.com
MSI B450-A PRO MAX AM4 AMD Ryzen™ DDR4 4133MHz (O.C.) USB3.1 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da