Beyler böyle bir sistem toplamak istiyorum anakart konusunda yardımınıza ihtiyacım var.3 anakart hakkında görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim özellikler anakartın sıcaklık değerleri düşük olsun istiyorum.Tavsiyeleriniz bekliyorum
Bence RAM'ini 1066 MHz dual al.
Anakart konusunda ben de kararsızım. 7750 BE CPU aldim ama hangi M/B'yi alsam bilmiyorum.
LanParty DK 790FXB-M2RSH al daha iyidir çok az bir fiyat farkı var
Ekran kartını yeni çıkan HD4850 VAPOR-X yap bence Ice-Q'ya para verilmez bence artık aynı para 310 lira...
Almışken yeni çıkan ürünlere yatırım bence... Kaybınız olmaz.
DFI'ın çıkardığı o anakartı kimsede görmüyorum kullanan olarak stok bulmak zor ve pahalı da sanırım bakmadım fiyatına.
Yeni ürünlere yönelmenizi öneririm.
bence işlemciyi en azından x3 710 olarak değiştir (x3 720be şiddetle önerilir)
anakartı biostar 790gx ve ekran kartını da leon-x in dediği gibi 4850 vapor-x yaparak çok rahat alabilirsin.
Beyler ben probarix eski üyelikle ilgili bir sorun çıktı burdan yazıyorum.Önerilerinizi değerlendireceğim yorumlarınız için teşekkürler ancak bu anakartların yük altındaki sıcaklıkları hakkında bilginiz var mı ? sıcaklık sorunu yaşamak hiç istemiyorum bazı yorumlarda DFI anakartların çok ısındıkları söyleniyor kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim aynı şekilde gigabyte içinde yorumlarınızı bekliyorum ekran kartı konusunda önerilerinizi dikkatte alacağım...Yalnız şu anakart sıcaklığı canımı sıkıyor.. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Gigabyte U serisi çok ısınmıyor sanırım Ultra Durable 3 teknoloji sayesinde ısı sorunu yok gibi
Beyler bu 4 anakarttan birisini seçeceğim ama dediğim gibi yük altındaki sıcaklık değerleri iyi olanı almak istiyorum.LEON-X'de yorumu için teşekkür ediyorum.Ama özellikle şu DFI anakart kullanan arkadaşlar anakart hakkında yorum belirtirse kararım netleşecek
DFI Intel kanadında oldukça performanslı, ama Amd için durum ne bende bilmiyorum, kullanıcı yorumlarını almak lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme