Şimdi Ara

Anakart Seçiminde Yardımlarınızı Bekliyorum(ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    buna uygun en yüksek performans alabileceğim
    bir anakart arıyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum

• abit an7
    abit nf7-s
    epox 8rda+pro veue sadece 8rda+

ben bunları tavsiye ederim
  • ram olarak ne öneririsin
  • en az 512 bu da 256*2 twinmos veya kingston olabilir.bazı oem ramler bi süre sonra sapıtıyo .Bu yüzden marka almakta yarar var.512 den yukarısı senin seçimine kalmış.
  • eğer epox alırsan 2*256 mb twinmos al dual çalıştır.........

bence epox tercih et .........
  • GIGABYTE 7NNXP hakkında ne düşünüyorsun?
  • amd sistemlerde önerebilceğim anakart ya epox tur yada abit.Başka anakart markalarına bakmayı pek önermem.Kendim Epox 8rda+pro kullanıyorum gerçekten güzel ve stabil bi kart.
  • Ram olarak DDR2 tercih edebilirmiyim?
    ve tek 512 mb ram olur mu?
  • amd henüz ddr2 yi desteklemiyo en azından şu an piyasadaki işlemci ve boardların hiçbirinde yok

tek 512 alıp ilerde 2 tane yaparım diosan o da olur........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTuran -- 4 Ekim 2005, 19:07:25 >
  • ram olarak ddr2 kullanamazsın nf2 lerde ddr2 desteği yok.hatta nf4 lerde bile yok.bazı üst düzey anakartları saymazsak..

Tek 512 de kullanırsın bu sana kalmış bir şey.2*256 kullan dememin sebebi dual olarak çalıştırabilmen.Dual olarak çalıştıklarında biraz daha performanslı çalışıyorlar .Ama bunu gözle görülür bir artış olarak algılama.Seçim tamamen senin.tek 512 kullanır sonra da yanına 512 ekleyebilirsin.
  • Anakart fiyatları hakkında bilginiz var mı?
  • 60-70 dolar arasında dolanıyodu en son.geçenlerde 57 dolarmı ne dendi abit an7 için .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.