Şimdi Ara

Anakart Seçmeme Yardımcı Ol!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şu an kullandığım anakartım MSİ 990fxa gd65 4 yıl içerisinde toplamda 7 , 8 de olabilir anakart yaktım ikisi 890 chipsetli olanlarındandı geri kalanlar hep aynı 990 fxa gd65 ve dün yine anakarta problem oldu zaten kuzey köprüsü çok ısınıyordu, overclock işleriyle haşır neşirim baya neyse gel gelelim konuya anakartımı değiştirmek istiyorum ve en kötü 990fxa gd65 performansında olsun istiyorum ancak uzun bir zaman önce ilgiyi kestim pc bileşenlerini takip etmeyi demem o ki aşağıda ki anakartlardan hangisini almamı tavsiye edersiniz!

Seçenek 1
    Seçenek 2

Lütfen bana fiyata bakıp öneride bulunmayın işi bilen, ilgili arkadaşlardan ricam bununla bunu yapabilirsin bununlada bunu yapabilirsin gibi teknik bilgi verirlerse sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harlemquin -- 18 Nisan 2015; 17:14:24 >

• Bu kadar anakartın nasıl yandığını bilemem.
    http://www.overclock.net/t/946407/amd-motherboards-vrm-info-database şurda faz yapıları ve tavsiye edilip edilmediği tablolar halinde yazar bakabilirsiniz.

Genelde GA-990FXA-UD3 8+2 fazlı diye geçer ve Oc için tavsiye tavsiye edilir.
  • Hocam teşekkür ederim güzel bir paylaşım olmuş, ancak ekran kartı pci 3.0 onunla ilgili bir seçimde yapmam gerek am3+ da tek pci-3.0 destekleyen 970 gaming ancak o.c si kaliteli değilse işe pek yaramaz o yüzden iyi araştırma yapmam gerek tekrardan teşekkür ederim.
  • harlemquin H kullanıcısına yanıt
    Pci express slotları geriye doğru uyumlu 2 yi 3 e takmakta bir sakınca yok .(terside mümkün) Anlaşılır bir performans kaybındanda bahsetmiyorlar.
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Msı 970 gaming 6+2 fazlı değilmiydi sitede 8+2 yazıyor
  • Benimde dikkatimi çekti hocam yanlış geçmişler sanırım. Choke sayınca toplam 8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 19 Nisan 2015; 13:14:16 >
  • bende ikiside 8+2 diye 970 gaming e kaydı kafam 6+2 mi yani ?
    970 gaming 6+2 görünüyor her kaynakta öyle geçiyor bende karta bakıp bir chokeleri saydım 8 adet görünüyor anlaşılan listeyi hazırlayan hata yapmış.
    6+2 diye biliyorum ben yanlış yazılmış sanırım.
  • teşekkür ederim benim sorun çözüldü kartı değiştirmeme gerek kalmadı ama güzel bilgileriniz için sağolun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.