Bildirim
Anakart ses kartı kulaklık uyumu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hocam eğer kulaklığınız stereo jack çıkışlı ise onboard ses kartının özelliklerini yok usb çıkışlı ise kulaklığın ses özelliklerini kullanırsınız. Sanırım bahsettiğiniz model usb ile bilgisayara bağlanıyor. Yani kulaklığın sağladığı ses özelliklerini kullanırsınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: white_predator
Hocam eğer kulaklığınız stereo jack çıkışlı ise onboard ses kartının özelliklerini yok usb çıkışlı ise kulaklığın ses özelliklerini kullanırsınız. Sanırım bahsettiğiniz model usb ile bilgisayara bağlanıyor. Yani kulaklığın sağladığı ses özelliklerini kullanırsınız.
Evet hocam USB üzerinden benim gönderdiğim. Arada kaldım şimdi anakarta tonla para verip asusun çok methettikleri ses özelliğini kullanamamak kötü. napsam acaba jacklı olan bir kablolu kulaklık önerebilir misin hocam 700 lira çıkabilirim -
Void ses kalitesi olarak da iyi bir kulaklık değil, 700 lira civarında Amazon üzerinden sennheiser game one (kapalı tasarım isterseniz game zero da olabilir) alabilirsiniz, piyasada oyun adı altında geçen kulaklıklardan üst seviye bir kulaklık sahibi olmuş olursunuz..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ruhsuz__
Void ses kalitesi olarak da iyi bir kulaklık değil, 700 lira civarında Amazon üzerinden sennheiser game one (kapalı tasarım isterseniz game zero da olabilir) alabilirsiniz, piyasada oyun adı altında geçen kulaklıklardan üst seviye bir kulaklık sahibi olmuş olursunuz..
Sennheiser Game One vatanda var hocam 1000 lira amazondan 700 liraya geliyor. klasik vatan kazığı .
peki bu kulaklık anakartın ses özelliğini mi kullanıyor yoksa anakarttan bağımsız mı. Asus ROG CROSSHAIR VI HERO için soruyorum -
O yüzden Amazon'dan bakabilirsiniz dedim :) Bu kulaklıklar jack üzerinden bağlanıyor o yüzden anakartın ses kartı yeteneklerini kullanacak, ayrıca bu kulaklıkların empedans değerleri düşük olduğundan çok iyi bir ses kartına ihtiyaç duymadan da gayet verimli çalışırlar. Ama sizin anakartınızda özelleştirilmiş ses kartı olduğundan daha iyi sonuçlar alırsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam çok sağol corsair gibi büyük bir yanlıştan döndürdün beni amazondan hemen siparişi geçiyorum sennheiser game one -
Rica ederim, bir de game zero modeli var kulaklık yastıkları deridir arkası kapalı tasarımdır, dışarı az ses verir dışardan az ses alır yalıtımı daha iyidir baslar daha kuvvetlidir. Game one olan modelde kulak yastıkları kadife ve arka kısım açık tasarımdır. Bunun avantajı da terletmez ve rekabetçi oyunlarda pozisyonel ses konum doğruluğunu arkası kapalı olanlardan daha iyidir. İhtiyacınıza göre birine karar verin..
Edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnytkyz -- 17 Temmuz 2017; 15:46:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X