Şimdi Ara

Ses kartı ve Mikrofon uyumluluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorum olucak. Creative 5+1 Ses kartı ile Shure SV100 almak istiyorum. Kalite kayıt alırmıyım ? Amatör vokal kaydı almak istiyorum. Yorumda gördüm bu ses kartını. Yanlız xlr kablo ile direk ses kartına bağlamak nasıl olucak ? Jack küçültülü ile bağlarsak ses boğukluğu ve kalite düşüklüğü yaparmı ? daha önce başıma gelmişti. Kısacası Bu mikrofon ile Creative Ses Kartı işe yararmı ? cevaplarınızı bekliyorum..

• terratec phase 22 ses kartı size uyar.

ses kayıt girişi balanced dir.
    bu mikrofonla gelen kabloya uygundur.
    ses kartı bende var kayıt ve müzik dinleme için iyi karttır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 22 Ekim 2011; 23:05:28 >

• Peki kalite bakımından şahane olmasada güzel işler çıkartabilirmiyiz ? :) mix bilgim var amatör olarak. yani çubuk mikrofonla bile güzel kayıtlar yapabiliyorum.

Daha önce dinamik mikrofonda ses boğukluğu vardı. Sorun ise ses kartının yeterli olmamasından kaynaklanıyordu. bunda öyle bir sorun olurmu ? para çöpe gitsin istemiyorm .. :)
  • bu kart giriş jacki senin almayı düşündüğün mic e uygun en ucuz kart
    daha iyisi için daha iyi (PAHALI) kartlar bulmak mümkün.
    bu kartı 1. el bulamayabilirsin. araştır.

kayıt iyiliği göreli ve yoruma dayalı bir kavram. bu nedenle bu konulardaki yorumlar için internette araştırma yapınız.
    teknik bilgiya dayanmayan salt yoruma dayalı konularda prensip olarak görüş beyan etmem.
  • Teşekkürler araştırma yapıcam..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.