Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 YAYIN KARTI - MİKROFON - EKRAN KARTLARI - WEBCAM Satın Al 18 Ağustos 2024 13:32 1 1 YAYIN KARTI - MİKROFON - EKRAN KARTLARI - WEBCAM Merhaba,Masaüstü bilgisayarımı upgrade ettiğim için bazı parçalar boşta kaldı ve bunları satmak istiyorum. Parçalar şu şekildedir;-Elgato HD60S+ Oyun Yakalama Yayın Kartı (USB A to Type C kablosunu bulamadım)-ASUS Rog Eye S Webcam (21.03.2024 tarihinde satın alındı 2 yıl garantili)-MSI GTX 970 100 ME Ekran Kartı-MSI RTX 2060 SUPER GAMING Ekran Kartı-HyperX Solocast MikrofonFiyatlar;-Elgato : 7000 TL-ASUS Webcam : 2500 TL-GTX 970 : 1500 TL-RTX 2060 Super : 6000 TL-HyperX Mikrofon : 1500 TLÜrünlerimin hiçbirinde sorun yoktur, hepsinin arkasındayım. Karşılıklı güven için öncelik ANKARA içi elden teslimdir. Her türlü kontrolü de birlikte yapabiliriz.Resimleri ekliyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 18000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün YAYIN KARTI - MİKROFON - EKRAN KARTLARI - WEBCAM