arkadaşlar ben şüphelendim.... bu anakart sıcaklığı normal mi???
cevap veren yok mu arkadaşlar.... up..
benim her 2 bilgisyarımda sıcaklık 30 ve aşağısında gidip geliyo, sen suyu hazır tut her an yanabilir
quote:
Orijinalden alıntı: ZupS
benim her 2 bilgisyarımda sıcaklık 30 ve aşağısında gidip geliyo, sen suyu hazır tut her an yanabilir
Sıcaklık doğruysa eğer normal bir durum değil :)
quote:
Orijinalden alıntı: LogSgLe
Sıcaklık doğruysa eğer normal bir durum değil :)
Alıntıları Göster
normal değil
quote:
Orijinalden alıntı: corhi
normal değil
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: corhi
normal değil
eee ne yapmam gerekir... anakartımımı değiştiriyim.....
quote:
Orijinalden alıntı: murphy10
quote:
normal değil
Alıntıları Göster
manuel ölçüm yapmayı dene... çünkü sensor hatalı ölçüyor olabilir...
quote:
quote:
normal değil
Alıntıları Göster
arkadaşlar 71 dereceye çıktı.....
quote:
arkadaşlar 71 dereceye çıktı.....
Alıntıları Göster
bnimki 29 dereche
quote:
Orijinalden alıntı: woodoo:chiLd
bnimki 29 dereche
Alıntıları Göster
kardeş bence ya programda bir sorun var ki sanmiyorum...bence hemen kasanin bir yerine anakartin en sicak bolgesine dogru bir fan koymandir gerrekiyorsa pek işime yaramaz dedigin yerlerden sok birtanesini...yoksa 1 satte kalmaz sana solim...yani 80 demeden sen forumdan ve netten düşmüş olabilirsin bile...
quote:
Orijinalden alıntı: KKM
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: KKM
hocam dediğiniz doğru... ben kasayı açtım elliyorum 30 derece bile yok nasıl oluyorda72 derece oluyor... kasayı açık bıraktım 62 derece oluyor... hocam ne yapmam gerekiyor manuel dediğinizi nasıl yapıcam...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: KKM
hocam dediğiniz doğru... ben kasayı açtım elliyorum 30 derece bile yok nasıl oluyorda72 derece oluyor... kasayı açık bıraktım 62 derece oluyor... hocam ne yapmam gerekiyor manuel dediğinizi nasıl yapıcam...
Alıntıları Göster
kasa içi sıcaklık yetersiz gibi kardeş fanların çalışıp çalışmadığından emin olun
quote:
Orijinalden alıntı: PcWarder
kasa içi sıcaklık yetersiz gibi kardeş fanların çalışıp çalışmadığından emin olun
Alıntıları Göster
kasayı açıyorsun anakartın üzerinde 2 kuzey ve güney yolu köprüsü diye tabir edilen çipsetlere parmagını deydiriyorsun elin yanarsa koşup suya tutuyorsun yanmazsa kasanın kapagını takıyorsun gayet manuel istersen şeklende anlatalım / durumun anormal oldugu ortada bir mesut çevik fan klup üyesinin bunu sorması meshut çevik e üzüntü verebilir adamın işi bunları anlatmakla geçiyor entresan valla
quote:
Orijinalden alıntı: seventyseven
kasayı açıyorsun anakartın üzerinde 2 kuzey ve güney yolu köprüsü diye tabir edilen çipsetlere parmagını deydiriyorsun elin yanarsa koşup suya tutuyorsun yanmazsa kasanın kapagını takıyorsun gayet manuel istersen şeklende anlatalım / durumun anormal oldugu ortada bir mesut çevik fan klup üyesinin bunu sorması meshut çevik e üzüntü verebilir adamın işi bunları anlatmakla geçiyor entresan valla
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: seventyseven
hovam oysa onu ben onu çoktan yaptım... ama 30 derece bile değil üstte söyledim...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: seventyseven
hovam oysa onu ben onu çoktan yaptım... ama 30 derece bile değil üstte söyledim...
Alıntıları Göster
upp.... yardım edin arkadaşlar
quote:
upp.... yardım edin arkadaşlar
Alıntıları Göster
sıcaklıkları bios dan bak olmadı kuzey köprüsünün fanı çalışmıyordur
işlemcinin hemen altındaki küçük soğutucunun altında
quote:
Orijinalden alıntı: kerem
sıcaklıkları bios dan bak olmadı kuzey köprüsünün fanı çalışmıyordur
işlemcinin hemen altındaki küçük soğutucunun altında
Alıntıları Göster
hocam kuzey köprüsü çok sıcak......
quote:
hocam kuzey köprüsü çok sıcak......
Alıntıları Göster
fanlı soğutucu var ise fanı dönüyormu ? eğer dönüyorsa fan temizmi ? Kasa da eksoz fanı varmı
eksoz fanı psu nun hemen altındadır
veya anakartın kuzey köpüsü soğutucusunu değiştirebilirsin üstüne küçük fan takabilirsin