Merhabalar elimde 3 adet anakart var tek tek sorunlarını yazacağım Gigabyte GA945GCMX-S2 Bu anakarttaki sorun şu şekilde Bütün parçalar çalışıyor işlemci,fanı,egsoz fanı,GPU ve fanı fakat görüntü alamıyorum ve açılıştaki BİP sesleri çıkmamakta İşlemcim İntel C2D E6550 GPU GT420 2gb Modeli Ramler sorunsuz 2x2 4GB 800mhz
Bir diger anakart Esonic G31FCCL2-01 Bu anakartta ise CPU ve fanı ,egsoz çalışıyor CPU İntel C2D E6550 1333mhz Ekran kartı fanı çalışmıyor daha doğrusu GPU Görmüyor sanırım PCI-Express den şüpheleniyorum Bilgisayarcıya götürdüğümde işlemcinde sıkıntı var dedi ama işlemcimi bir başka sistemde çalıştırdım
Diger anakart ise ECS 945GCT-M2/1333 V1.04 Bu anakart üstünde tüm bileşenler çalışıyor görüntü alıyorum fakat ckhsrum failed hata raporu alıyorum ve BİOS eski kaldı sanırım Sıkıntı şu BİOS u tekrar kurmayı denedim ama anakart üstünde klavye ne USB den ne de PS/2 den görmüyor çalıştıramıyorum F8,F1 vs basamadığım için biosu kuramadım herhangi bir sıkıntıyı çözebilirseniz yeterli benim için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme