Tarihte Görülmemiş Bir Sorun Yumağı ile Savaşıyorum..
Ben İntel PD Bir Sistem Aldım,Yanlız Herşey Kasayı Değiştirmemle Oldu,Adamlardan Bir örnek sistemin aynısından istedim ama istediğim kasa olmadığı için başka kasa gönderdiler..Beyenmedim sonra İlk Önce Kasayı Feel Kasa ile değiştirdim,Sorunlar Çorap Söküğü Gibi Geldi ve 3 aydır da devam ediyor..İlk Önce Kasayı Eve Getirip,Çalıştıramadım..Sonra Tekrar Götürdüm,Ekran Kartını çıkarıp taktılar vs.. Kasayı Çalıştırabildik..Sonra gene Eve getirdim birde oda ne bilgisayar kapanıyor ve sonra tekrar açılıyor...Gigabyte Anakartta sorun olduğunu söylediler Bana.Bende Ne Yapılacak Dediğimde bana " İlgili Servise Gideceğini,orada tamir edileceğini söylediler..bende birşey demedim ama sinirlendim..Yolladık Anakartı..Gidiş o Gidiş Anakarttan Ses Seda Yok...3 Haftadan Sonra Gigabyte Ekran kartımız geldi..Şükür dedim ama Oda ne ..Bizim bayideki elemanlar Anakartı yollamışlar ama Servisteki elemanlar,Anakartı takıp,çalıştırdılar...Çalışıyor diye Geri Yolladılar ama Sorun hala devam ediyor Çünkü Kapanınca tekrar reset atıyor..Adamlara Fırça Attım...Herneyse Gigabyte bir daha 3 hafta beklemiyeceğim için yeni anakart sipariş verdik ama ekran kartınıda istediler Neymiş Ekran kartınıda Test edeceğiz..Herneyse ASUS P5GZ-MX Modeli bir Anakart alıverdik..Bu arada bizim Ekran Kartı Haftalarca gelmemeye başladı..Adamlara Kızdım..
" Bune Kardeşim,Gönderdiğimiz parça geri gelmiyor,1 ay doldu neden gelmiyor " dedim..Adamlar yapabileceğimiz Birşey yok dedi.Bende Yenisini Getirin o zaman dedim..Ana Servise neden gelmediğini sorduğumuzda aldığımız yanıt bizi sinirden güldürttü..Adamlar:
" Bir köşeye atmışız orada duruyor,bakamamışız...yanlış bir servise gitmiş." dediler..Ben Sinir Küplerine Bindim..herneyse 5 hafta Sonunda Ekran Kartı Geldi..Yoksa Yenisini Alacaktık..Ekran Kartı Geldi,Anakartta Sıfır aldık (Üstüne 35 ytl ödedik ama )...ve ekran kartını taktık..
ODA NE ! Anakartın Ekran kartı slotu çalışmıyor..Deli olmama az kaldı..Kasayı Teknik Servise 20 kez taşıdım getir götür..Yakında Deli Olucağım..Sıfır Anakart Aldık ve Ekran Kartı Takmadık bile...Olamaz Böyle Bir Şans...
Şimdide Anakartın Ekran kartı (VGA) Slotu Çalışmıyor Diyorlar Bana...Ama Ekran kartının fanı çalışıyor,BİOS ayarlarına baktık,tamam herşey yolunda ama monitöre görüntü gelmiyor...Ama Anakartın VGA'sı çalışıyor Onar İdare Ediyorum..
ve Yenisini Sipariş Verdim..Bu Şekil Devam Ediyoruz..
Tarih:Nisan 21 2007
Kasamdaki Arızalar:
1.Feel Kasanın USB Girişinin (2'sinden Birisi Çalışmıyor) 2.Ekran Kartı Bayide Duruyor Kullanamadım Ağız tadıyla... 3.Anakartın VGA Slotu Çalışmıyor Diyorlar..
Anakartım sıfır..Kutusundan yeni çıkarıp çalıştırdık..Sizce bu şans mı,yoksa bilmeyenlerle çalışmak mı,yoksa benmi birşey bilmiyorum!
Sorunun Ana Kaynağı nedir Bilen varsa yazsın...
Not: 1 Ay Sonra Askere Gidiceğim Askere Bitirmem lazım bu sorunları...Rezillik Yahu...