Şimdi Ara

Bir Yeni Yıl Kazasıda Benden(Ekran Kartı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşletim sistemim Windows 7 (64bit)

Bilgisayarıma Battlefield 3 ü yükledim açmaya çalıştım fakat windows çalışmayı durdurdu uyarısı aldım.Bunun üstüne dedim ki bir grafik driver güncellemesi yapayım dedim.
    Amd nin sitesine girdim fakat bilgisayarıma yanlış driver yüklüyormuşum anlamadım birden bilgisayar kapandı açtığımda 800x600 çözünürlüğe geçmişti dedim bir sorun yoktur arttırayım bide ne göreyim 1024x768 ve 800x600 var sadece önceden 1366x768 idi.Oyunlarıma girmeye çalışıyorum fakat artık çalışmıyor.Mesela önceden pes 2012 çok rahat oynuyodum şimdi ise şu uyarı geliyo bilgisayarınız minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor ne yapmam lazım ya kafayı yiyeceğim.Birde pes 2012 den setting ayarlarına girince özellikler sekmesinde gpu ve vram yapılamıyor yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sightly -- 1 Ocak 2012; 0:38:24 >

• Ekran kartının modeli ne ?
  • Ati 5430 Mobility Radeon olması lazım.
  • Acaba diyorum bütün grafik sürücülerini kaldırıp 5430 un sürücüsünü yeniden mi yüklesem.
  • butun suruculeri kaldirin.

birde bunu deneyin driver olarak.
    http://www2.ati.com/drivers/mobile/11-12_mobility_vista_win7_32-64_ccc.exe
  • İnşallah bir sorun ile karşılaşmam.
  • Catalyst Manageri sildim sorun düzeldi fakat önceden masaüstünde sağ tıklayınca başta ATİ(TM)Catalyst Control Center çıkıyodu bu seferde ATİ(TM)Catalyst Control Center yok. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sightly -- 1 Ocak 2012; 1:09:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • düzeldiyse iyi :D
  • Özür dilerim biraz flood yapıyorum ama sizin söylediğiniz şeyi yükledim.Masaüstüne sağ tıklayınca Catalyst Control Center geldi fakat açılmıyor bu seferde.
  • uyumsuz sürücü yüklemişsin anladığım kadarıyla. o yüzden tam performans kullanamıyorsun kartı. amd sitesinden doğru sürücüyü ara. daha önce evvelki sürücüyüde kaldır komple
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.