Şimdi Ara

Herkes üst model ekran kartı kullanıyor ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben hala gt630 kullanıyorum ve mutluyum

var mı benim gibi eski ekran kartı kullanan?

• Zotac Gtx 550Ti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT 420 kullanıyordum 750 ti geçtim dünyam değişti.
  • .
    Bu mesaja eklenen görseller:

Herkes üst model ekran kartı kullanıyor ama

• quote:

Orijinalden alıntı: SanırımMezunaKalcam

ben hala gt630 kullanıyorum ve mutluyum

var mı benim gibi eski ekran kartı kullanan?

hayır, birkaç kişi, ve 10.000 liraya sistem tavsiyesi diye konu açan trol haricinde kullanan yok.
    gtx970 - r9 390 kullanan sayısı çok çok az. (çoğusununda garantisi yok, amazon gibi sitelerden ucuza alıp, garantiyi yok sayıyorlar :D )
    her konuda 970 savunup 960'ı yada 950'yi borçla harçla alıyorlar.
    r9 390'ı savunurken r9 380 alıp psuları yetmeyip, yine gtx950'ye dönüyorlar :D
    :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orci1 -- 13 Mayıs 2016; 1:49:53 >

• Zenginin mali zugurtun cenesini mishali... Ustteki yoruma hitabrn soylenmistir...
    Eski ekran karti kullanabilir insanlar gayet normal bir sey bu. Adam cs go dota oynuyordur ne gerek var 970 bu adama... Gtx 660 kullaniyorum genelde lol ve cs go oynuyorum gayet memnunum yetiyor. Ancak cod BO3 oynamak icin arkadasin gtx 950 sini taktim 1 hafta gercekten daglar kadar fark var. 50 fps alti fps oyunlari oynanmiyormus onu anladim. Araba yarisinda problem olmuyor ama fps oyunlarinda daglar kadar fark oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 sene sonra yorum yapcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geforce Gs 7300
  • R9 280. İdare ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 13 Mayıs 2016; 19:09:37 >
  • LoliconOtaku kullanıcısına yanıt
    Forumdaki insanlara yardımlarınız dokunuyor en kısa zamanda üst segment bir karta geçmeniz dileği ile

• naak98 kullanıcısına yanıt
    Çok sağ olun :)
    Allah nasip ederse ekim kasım gibi gtx 1070'li bir şeyler almaya çalışacağız.
  • internet bilgisayarı topladım geçen dukkana nivida geforce 32 mb kart koydum mecbur onboard olmayınca eldeki tek ekran kart
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.