Şimdi Ara

Anakart tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bileşenlerim çok eski olduğu için ve dar bir bütçeye sahip olduğum için bilgisayarıma düşük bütçeli bir güncelleme yapmak istedim.
    Xeon x5440 modlu bir işlemci edindim. Mevcut anakartıma takamadığım için birde uygun fiyatlı bir anakart almak istedim ve Asrock G41C-GS marka bir anakart sipariş ettim. Ancak gelen anakartı 2 farlı işlemci 2 farklı ekran kartı ve 4 farklı ram ile test etmeme rağmen görüntü gelmedi bende iade ettim. Ram ve işlemciler üreticinin uyumluluk listesinde bulanan bileşenlerdi.
    Şimdi tekrar anakart almam gerekiyor. İleride ufak güncellemeler yapmak için combo (ddr2+ddr3) bir anakart arıyorum ama piyasada nerdeyse yok. Sadece ASUS COMBO G41 anakart var ve üstünde Core 2 Quad işlemci ve 8 ram ile birlikte satılıyor. (8gb ram ve 4gb ram bu sistem için çok fark eder mi bilemedim)
    Sizlerin bu konuda önerileriniz varsa lütfen yardımcı olun

Mevcut sistem
    Asus P5gc-mx/1333 anakart
    Asus R7 250 2gb OC ekran kartı
    4Gb (2x2) ddr2 667 mhz ram
    İntel Core 2 Duo E4600 işlemci
    Power Boost ATX 400w power supply

• GA-H55-UD3H LGA 1156 DDR3 H55-UD3H bu anakart işinize yarayabilir belki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mehmet Ali Çifçi M kullanıcısına yanıt
    775 soket olması lazım. yinede teşekkürler
  • G31 g41 p43 p45 chipsetli 775pin anakart bulursanız alın overclock için p43 ve p45 chipsetler daha elverişlidir ama uygun fiyata bulmak zor.

Ayrıca
    https://www.youtube.com/channel/UCeH3vDZOE9f8_XvnMcvxzsg

Bu kanalada 775 anakart ve işlemciler ile alakalı sayısız deneme bulabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2019daDHyekatilmak -- 15 Haziran 2019; 13:54:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2019daDHyekatilmak 2 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.