Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiye verir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

10 yıllık sistemim ovrclk veya benzeri işlem yapmadan uzun yıllardır güvenle kullandım ama artık tasarım/yayın/oyun şeklinde ihtiyaçlarım değiştiği için ekran kartından dolayı çoklu işlemlerde darboğaz yaşıyorum.

Oyun oynama ikinci planda olduğu için yüksek ayarlarda oynamak önemli değil. Render ve tasarım konusunda da üzmemesi yeterli. Render dedim işlemciyi de elden geçirmem gerekiyor ama o sonraki aşama. Öncelikli olarak ekran kartı sorununu çözmem gerekiyor.

gpu yu ikinci el alacağım. bu yüzden dlss li rtx lere mi baksam yoksa amd fsr den mi gitsem hiç bilmiyorum. f/p olması önemli. Fazla bir bütçem yok.

2k-5k arası zorlayabilirim.

Önerilere açığım.

Mevcut sistemim;

www.userbenchmark.com
    Please click the green human to continue - UserBenchmark
    https://www.userbenchmark.com/UserRun/69462696

• İslemci 6700 al , kartta gtx1070-1080 falan bakarsin anca belki rtx2060-70

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 8 Ocak 2025; 15:4:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2060 olur gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

öneri için teşekkürler. piyasayı araştırıp uygun bulabilirsem bütçe yeterli gelirse iki parçayı da yenilemek isterim.

Dediğin gibi rtx 2060 bakıyordum şuan.

anakartın biosunu güncelledim 7.nesil uyuyormuş en son. i7 7700k ya baktım ama k yı almaya gerek var mı sadece 7700 i alsam yeter mi bilemedim. ikinci elde arasında fark yok gerçi.

ovrclock yapabilirim ama anakart buna uygun mu bilmiyorum

• Anakartın Z170-P ise oc yapabilirsin. 7700kyı delidleyip iyi bir soğutucu ile frekansı biraz daha yükseltebilirsiniz.

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt

evet z170p.. saolun aklımdaki sorulara yanıt bulabildim iki parçada da karar kıldım. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayKukla -- 8 Ocak 2025; 19:3:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.