Şimdi Ara

Anakart Tavsiyelerinizi Alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaslar. Anakartim bozuldugu icin yenisini alma durumu soz konusu oldu. Mumkunse msi ve asus marka tavsiyelerinizi alabilir miyim.

Butce araligi 300-400 tl arasi.
    Ama su olursa cok cok daha iyi performans alirsin derseniz 500 tlyi zorlarim.

Islemci: i7 3770k (1155 pin)
    Ekrn karti: gtx980 asus rog matrix
    Ram: 2×4gb 1333 mhz hyperx

Overclock ile isim yok. Tamamiyle oyunlardan performans alma gayesi ile sistem kurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0Syndrome0 -- 2 Şubat 2016; 20:11:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle konu yanlış yerde. Dahili bileşenler bölümünde açarsan konuyu hem daha çabuk cevap alırsın hem de orada uzman daha çok.
    İkincisi asus Türkiye servisi oldukça sorunlu bir servis. Yani çok şikayet okudum. Önceden çizgi elektronik bakıyordu ve çok ilgiliydi. Şu an kötüymüş, yani öyle diyor çoğu kimse. Ben sana msi öneririm. Kartları çok kaliteli. Servisini bilmiyorum ama kullanılan malzeme, işçilik falan gayet iyi. Isınma sorunu da yok. Fakat hangisi dersen, işte bunun cevabını da dahili bileşenler bölümünde bulursun.

• Degerli yorumun icin cok tesekkurler. Evet yeni fark ettim konuyu orda actim. Ilgin icin cok sagol.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.