Şimdi Ara

Anakart tavsiyesi DDR400

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar su anda Asus K8N ve amd sempron 3000 işlemci li bir sisteme sahibim.Ramlerim ddr400 ve ekran kartımda agp slotlu.Makinemi upgrade etmek istiyorum.Dusuncem Asus A8V anakart ve amd athlon 3800 işlemci almak.Bu değişim nasıl bir performans değişikliği gosterir?Ram lerimi değiştirmek zor geldiği için ddr2 destekli anakartlara bakmadım bile. DDR400 destekleyen anakart tavsiyeleriniz benim dusundugum anakart dısında neler olabilir?Saygılar..(Buarada su anki sistemimde 3 adet 512 mb ddr400 ram var).

• 939 pin x2 4200 işlemci öneririm anakartıda gigabyte k8 trion sersinden alabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanbozkurts

939 pin x2 4200 işlemci öneririm anakartıda gigabyte k8 trion sersinden alabilirsin

tabi bulabilirse

bu iş gerçekten zor arkadşım, bence elindekileri ramleri de satıp almayı dene zira ddr2 lerin fiyatları gerçekten çok düştü.
  • madem işlemcini ve anakartını degiştiryosun ramleri ve ekran kartınıda degiştir am2+ destekli bi anakart ve işlemci ram ve pcı ekran kartı al senin elindekileri satıp üzerine ne kadar koyabileceksin söyle yardımcı olalım sana
  • Arkadaşlarında dediği gibi çok da yüksek bir performans elde edemezsin ha belki 939 pin x2 bi işlemciyle bir süre idare edebilirsin lakin bu işlemcileri bulmak sorun bulsan bile nedense pahalıya satıyorlar bulursam bende alıcam bitane özellikle şu sıralar amd nin am2 platformundaki işlemci fiyatlarıı düşürüşü bu yapıda bir sistem alman için gayet uygun bir ortam oluşturuyor tabi fiyatların piyasaya yansıması heralde 2-3 haftayı bulur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    4 yıl önce açıldı
    Ram tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.