Şimdi Ara

Ram tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo z580 i5 3210m işelmcili laptop üzerinde 4 artı 2 toplam 6 gb ddr3 ram var .

Bu bilgisayarı 2-3 yıl daha ofis bilgisayarı gibi kullanmak için revize edelim diye samsung evo 870 500 gb ssd taktım.

Ram de eklemek istiyorum netten , orginal kingston olmadığını bildiğim 8 artı 8 gb ddr3 ram aldım . Sisteme taktım afalladı. Açılış kapanış süresi sistemde uzadı. Anlık donmalar vs oldu ve ramleri aynı gün söküp iadeye yolladım .şimdi vatandan bunlardan iki tane almak istiyorum .

Ram tavsiyesiwww.vatanbilgisayar.com
    GSKILL 8GB Value DDR3L 1600Mhz CL11 1.35V Tek Modül Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/gskill-8gb-value-ddr3l-1600mhz-cl11-1-35v-tek-modul-notebook-ram.html

amazonda bir de şu markayı gördüm

fiyat çok iyi. Rasalas markasını bilmiyorum ama . 16 gb ram takıp internette gezerken ya da çoklu ofis programlarını kullanırken sorun yaşamamak adına almak istiyorum. Yukarıdakilerden hangisini önerirsiniz ?

Farklı bir alternatif öneriniz olur mu ? Şimdiden teşekkürler.

Ram tavsiyesi

Ram tavsiyesi

• Hocam merhabalar iyi günler . Bence bunu alabilirsiniz üreticisi SKhynix o yüzden içinizde rahat olsun hem alanıda çok ... Aradığınz ürünü buradan seçip alabilirsiniz hem fiyatı daha iyi hem daha fazla ram hem alanda çok olmuş .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işlemci tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Ssd tavsiyesi.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.