Arkadaşlar bu işlerden çok anlamadığım için yardımınıza ihtiyacım var. Halihazırda sistemde H81M-K takılıydı fakat temizlik esnasında ramleri çıkarıp takarken sanırım 1 slot arızalandı. Tamire göndermem için öncelikle anakart almam gerekiyor. Sizce bu karta benzer veya bunun 1 tık üzeri ne alabilirim? Misal usb 3.0 slotu olursa güzel olur, kasanın önündeki usb portları bağlayamamıştım bu karta. Birde 3 ram slotlu bir kartta olabilir. Donanım: i5-4460 Gigabyte 1050ti Kingston HyperX Savage 16 GB(2x8) 1600MHz Sistemde oyun vs oynamıyorum. Ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur. |
Anakart Tavsiyesi (H81M-K Yerine)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
fazla seçme şansın yok elindeki 1150 soket işlemciye ne satılıyorsa onu alacaksın yada 2 ci el bakacaksın.
h81 b85 h97 z97 h87 z87
-
i5 446 için daha üzeri bi anakart,esasen, lux .olur. Ama, ram slotu sayısı fazla olsun derseniz tabi durum değişir.
O zaman, z87/H87 veya H97/Z97 çipsetli anakrtlara bakmanız lazım Sıfırnı pek bulamazsanız Bulsanızda çok pahalı olur. 2 el sitelerine arama kısmına Z97 yazarsanız çıkacak anaakrtlara bakabilirsiniz Bi örnek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 14 Aralık 2022; 12:56:23 > -
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Dediğiniz modellere bakıp alayım uygun birşey.
-
@metin abi 52 @Nerd Miner merhabalar, 2. elde şu kartı buldum sanırım uyum sorunu yaşamam.
inventus
MSI H97 PC MATE INTEL H97, DDR3, LGA1150, SATA6Gb/s, USB3.0, D-SUB, DVI, HDMI ATX Anakart - inventushttps://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7178 -
Uygun ama stokda yok. 2. el mi buldun.
-
Aynen hocam, 500 tl'ye 2. el olarak aldım bugun akşam. Bakalım yarın takacağım kasaya, umarım sorun yaşamam.
-
Hiç bi sorun olmaz ,merak etme.
Senin eski anakrtından çok daha kalitelidir ayrıca.
-
Çok iyi denk getirmişsiniz hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X