Arkadaşlar elimdeki anakartı değiştirmek istiyorum.sis çipli dandik bir foxcon anakart.LGA P4 3,2 işlemcim var.ve IDE hard disk ve sanırım DDR 512 mb ram.
istediğim board eski ram islemci ve HDD yi desteklesin.yeni nesil islemci ve ramlerede uygun olurusa iyi olur.
bide arkadaşlar alacağım ortalama bir anakart üzerinde gerçekten dahili 8 kanal ses çıkışı varmıdır.yani ben analog olarak 5+1 ses sistemime bunu bağlayabilirmiyim.özelliklede bunu yapabileceğim bir anakart olursa sevinirim.
bütçem 150-200 YTL arası.
Ayrıca arkadaşlar anakart gibi ürünleri istanbul dışından internetten almak ne kadar sağlıklıdır. garanti durumları ve arıza anında tamir edilip sorunların çözülmesi konusunda tedirginim biraz.sizin düşünceleriniz neler yani internet üzerinden bir anakart almamı tavsiye edermisiniz.... yada en sağlam nerden alabilirim.
sistemi yazarmısınız ekran kartı falan önemli. güncel anakartlarda 5.1 ses sistemi rahatlıkla kullanılabilir
Benim ramler bu kartta çalışmazmı sizce. olmassa ramleri değiştiririm. bu kart hakkındaki fikirleriniz nelerdir.
ram leriniz uymaz bu anakarta. Madem ram değiştirebileceksiniz SATA II desteğini arayın Bu anakart SATA I destekliyor. Core 2 Duo desteği olan anakartlara bakabilirsiniz
Bu anakart fena değil Forum da P5B başlığı vardı Oraya bi göz atın
Kısa Olarak; SATA 2 uyumlu en az 4 DDR2 SD RAM yuvası bulunan PCI Express AGP Slotlu Core Duo İşlemci için soket yuvalı Bir ASUS Tavsiye ederim fiyat limitine görewww.mavidonanim.com dan bakabilirsin. Bu arada herkezin bayramı mübarek olsun 2007 nin tüm dostlara huzur getirmesi dilekleriyle. İyi Seneler...
Netten anakart hdd gibi bilgisayar bileşenleri satın almak ne derece sağlıklıdır.ben garanti vs. hizmetler konusunda endişeliyim biraz. bu güne kadar sadece kitap aldım netten.
piyasadan çok daha ucuz fiyatlar. ben iskenderunda yaşıyorum ve burda çok pahalıya satıryorlar birde isteyince on günde gelmiyor. arıza durumunda yine iki hafta sürüyor gidip gelmesi.
sorun olduğunda hemen iade yada değiştirme yapan, arıza durumunda servis hizmeti iyi olan bir site tavsiye edebilirmisiniz...
tavsiyeleriniz ve deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim..
ARkadaşlar aşağıdaki ana kartı ve rami almaya karar verdim..
san tam uygun bir anakart var asrock 775DUAL-VSTA.yeterkiistede en ucuz galiba bide işte üniversiteli kartın varsa %5de indirim var.eski yeni herşeyi çalıştırıyor.sadece 3.3V luk Agp kartlarını çalıştırmıyor...ama pci-ex slotuda var...ben bunu kulllanıyorum ve memnunum.core2duo ddr + ddr2 herşey var