Şimdi Ara

Anakart Test Cihazı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi yerden elime anakart test cihazı geçti.Yanlız bu cihazın ne bir cdsi nede kitapçığı var.Artık girmedik site bırakmadım ama nafile kimseden yanıt bile alamadım.Elinde bu kartların cd si veya kitapcığı olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

• bildiğim kadarıyla o kartlar pci oluyor ve herhangibir driver ı yok..Yani windowsdan ulaşılacak herhangibir arayüzü yok..Sadece üzerindeki ledlerin yanma sırasına ve miktarına göre kitapçığından hata analizi yapıyorsunuz...
  • arkadaşım o tür kartların cd si yok üstündeki ekrandan veya ledlerden arızayı tespit ediyosun.
  • dostum benim bildiğim kadarıyla test cihazını anakartın bi yerine takıyosun anakartın üzerinde ne varsa hepside kalacak şekilde çalıştıyon(işlemci soğutucu ekran kartı ram v.s)bu test cihazı anakartın durumuna göre üzerindeki parçalara göre üzerinde numara gösteriyo yada led yakıyo verdiği numaralar ne anlama geliyo iyimi kötümü onu öğrenmek belli bir tecrübe gerektiriyo ama o tür test cihazları kesin sonuç vermiyo diye biliyorum bu işi yapan büyük firmalar çeşitli cihazlarla daha iyi bir ölçüm yapıyolar çok ayrıntılı anakartın üzerindeki bütün parçaların tek tek grafikli dökümünü çıkartıyolar senin elinde olan cihaz sadece anakartla ilgili ön bilgi veriyo doğru yada yanlış saygılar.......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.