Şimdi Ara

Anakart USB girişinde problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • win 7 ultimate kullanıyorum . Kısa bi süre önce anakartımın üzerindeki USB girişleri bozuldu. Garantiye yolladım. Tamir olduktan sonra USB girişlerinden sadece bir tanesinin çalıştığını farkettim. Ama garip olan sadece bir USB grişinde A4 Webcam çalışıyor bunun haricinde yazıcı, mouse ,bellek vs. çalışmıyor.
    Tekrar garantiye yollamak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
    NOT:Kasanın önündeki USB girişi ve USB kartlarıda çalışmadı.

• Usb çoğaltıcı almanı tavsiye ederim.
  • DOSTUM onuda denedim fakat olmadı, yukardada yazdığım gibi neden sadece Webcam i görüyo diğerlerini görmüyo
  • Driver olarak bir problem olabilir diye düşünüyorum.
  • Anakartının marka ve modeline göre chipset ve usb sürücülerini güncellemeyi dene belki sorunun çözülür.
  • Sorunun donanimsal olduğu apaçık ortada. Yazılımsal olsa mutlaka bi çözüm bulunur, ancak donanımsal olduğu için garantili bir ürüne müdahele edemeyeceğine göre, tekrar garantiye yollamak en doğrusu bence. Ancak garantiye yolladıktan sonra sorunu telefonla mutlaka bildirin ve değişim talebinde bulunun
  • Anakartını garantiye gönderip göndermeme kararı senin ama "PCI USB KART" alıp sorununu halledebilirsin.

birde biosu dene istersen

PC Açılırken Del' e basarak biosa gir orda kurcala biraz USB CONTROLLERS olcak karşısında disabled yazıosa enabled yap kaydet ve çık .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopatx -- 31 Ekim 2010; 11:57:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anakart Ethernet Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anakarta USB kart taktım çalışmadı. Bios tamirden geldiğinde güncellenmişti. Söylediklerinizin çoğunu denedim ama yine olmadı.

Benim merak ettiğim bir USB girişi iki farklı cihazın birini görüp diğerini neden göremiyor. A4TECH webcam çalışırken aynı usb girişine taktığım samsung 1610 yazıcı driverini yüklememe rağmen (yazıcılar bölümünde görünüyor) çalışmıyor.

Lütfen yorumlarınız benim için önemli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.