Dün Carrefoursa'dan aldığım Crea NB-23 marka/modelli USB hoparlör ile ilgili bir sorunum var. Normalde tak ve kullan olan bu hoparlörü ordaki PCye takıp görevliyle birlikte denediğimde hiç bekletmeden çalışmış olan ürün eve gelip kendi laptobuma taktığımda çalışmadı önce. Daha sonra bugün biraz kurcalayıp uğraştıktan sonra hoparlörden ses almayı başardım. Fakat WMP üzerinden müzik açmak istediğimde hangi mp3 olursa olsun hata veriyor. Listede mp3ün isminin solunda küçük, kırmızı bir X işareti çıkıyor. Ve üzerine basıp detaylı bilgi almak istediğimde sadece "WMP dosya yürütürken bir sorunla karşılaştı." şeklinde ufak bir uyarı veriyor. İşin daha ilginç yanı Denetim Masası>Ses>Kayıttan Yürütme bölümünde varsayılan olarak dahili hoparlörümü seçip şarkıyı açtığımda açılıyor. Dahası da var şarkı açıkken varsayılanı USB hoparlör yaptığımda müzik ondan gelmeye başlıyor. Daha sonra elle şarkıyı değiştirmeye, yeni şarkı açmaya vb. kalktığımda tekrar aynı hatayı veriyor. Windows 7 Ultimate 64 bit kullanıyorum. Winamp gibi alternatifleri önermeyin kullanmak istemiyorum. Ekran resimleri aşağıdadır. Şimdiden teşekkürler :)
Bu kahrolası hoparlörün desteğide yok ne yaptıysam çalışmıyor xp de tamam 7 de ses yok, ses gönderdiğimde ışık yanıp sönüyor hepsi o ama ses yok bir allahın kulu varmı bu konuda bilgi sahibi aynı sıkıntıları yaşamış sonra çözüm yolu bulmuş, paylaşırsa mutlu eder bizi...
denetim masasında ses / usb hoparlor>gelistirmelerde tüm arttırmaları devre dışı bırak bukadar :)
Merhaba ben de crea NB 23 usb hoparlörü bahsettiğiniz gibi devre dışı bırakarak windows 7 de çalıştırmayı başardım ama 2. dakikadan sonra ses kesiliyor,bilgisayarda çalışıyor olarak görünüyor, çıkartıp yeniden taktığımda youtube videoyu oynatamıyor....Anladığım kadarıyla bu sorun yıllardır var ve hala düzeltilemiyor :( çözümü bilen varsa cevabı sabırsızlıkla bekliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme