Şimdi Ara

Anakart USB sorunu lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Anakartdan çıkan kasanın arkasındaki usblerim birden bire çalışmamaya başladı hertürlü yolu denedim bios v.s. ama olmadı,kasanın önündekilerde arasıra çalışıyor sanırım kabloları temassızlık yapıyor.şimdi sorum arkadai usb çıkışları için ne yapabilirim?usb slot alsam işimi görürürmü yada problem anakartdan mıdır acaba?neyapmak gerekir.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• hıcmı calısmıyor yoksa aygıt yoetıcısındedemı gozukmuyor ? calsımıyorsa garantısı varsa degısırler portları yoksa garantısı ugrasmama dersende usb coklayıcı var PCI sloata takılan 10 dolar felan ondan al ısını goruru
  • aygıt yonetıcısınde gorunuyorsa yazlımsaldır.ama genelde pek sorun cıkmaz usb lerde. yınede bı aygıt yonetıcısını kontrol et. anakart drıverları tekrardan kur derım
  • Usb ler bozulmuş olabilir.Başımıza daha önce gelmedi değil.Eğer bozulduysa ön usbleri kullan yada Usb 2.0 desteği olan kartlardan bir tane edin.
  • Aygıt Yöneticisi'nden Evrensel Seri Yol Denetleyicisi'ne bak bi...

Karşılarında sarı soru işareti varsa driver sorunu demektir ki USB'lerde sık sık olur...

Sistem geri yükleme yaparak düzeltebilirsin...
  • bilgisayarı formatladım,driverleri tekrardan kurdum fakat sorun devam ediyor.bu çoklayıcı usb slot hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz sanırım onu deneyeceğim çünkü yazılımsal yapılması gereken herşeyi yaptım (driver,bios vs.)

veya satın alabileceğim bir link varsa arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ty77 -- 26 Şubat 2009; 12:39:50 >
  • PCI yuvasına takılan USB dersen her bilgisayarcı bilir...
    Fiyatları 15 tl. civarındadır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok teşekkürler arkadaşlar,zahmet verdim sizlere...
  • Arkadaşım USB lerde çakışma filan olabilir.
  • peki çakışmayı nasıl anlıyacağım butun usb bağlantılarımı söküyorum yinede olmuyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.