Şimdi Ara

anakart ve klavye sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim çok garip bir sorunum var. Yeni pc topladım yeni klavye ve fare de almıştım fareyi taktım çalıştı sonra klavyeyi taktım çalışmadı. klavye bozuk mu acaba diye diğer bilgisayara taktım çalıştı sonra eski klavye ve fare ile deneyeyim dedim yine aynı şekilde fare çalıştı klavye çalışmadı neden böyle oluyor acaba bu arada kasada ne kadar usb portu varsa denedim çalışmadı fakat portlarda bi sorun yok çünkü fareler çalışıyor. Bilgisayarın klavyelerle arasında bir husumet mi var anlamadım gitti.
    anakart : MSİ h97 gaming 3
    yeni klavye : cm storm devastator
    eski klavye everset'in bir modeli

• biostaki uefi ayarlarıyla ilgili olabilir
  • Teşekkürler fakat uefi ayarlarından tam olarak nereye gireceğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EVO64

Arkadaşlar benim çok garip bir sorunum var. Yeni pc topladım yeni klavye ve fare de almıştım fareyi taktım çalıştı sonra klavyeyi taktım çalışmadı. klavye bozuk mu acaba diye diğer bilgisayara taktım çalıştı sonra eski klavye ve fare ile deneyeyim dedim yine aynı şekilde fare çalıştı klavye çalışmadı neden böyle oluyor acaba bu arada kasada ne kadar usb portu varsa denedim çalışmadı fakat portlarda bi sorun yok çünkü fareler çalışıyor. Bilgisayarın klavyelerle arasında bir husumet mi var anlamadım gitti.
    anakart : MSİ h97 gaming 3
    yeni klavye : cm storm devastator
    eski klavye everset'in bir modeli

Klavye ve fareyi USB portlarına bağlıyorsun ve temel olarak bu portlar yongasetine bağlı. Klavyeyi USB 3.0, fareyi USB 2.0 yada tam tersi olarak bağlayıp tekrar dener misin?

• denemediğim port kalmadı hiç birinde çalışmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.