Şimdi Ara

anakarta hangi işlemcinin uyumlu olduğunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nasıl anlıyoruz? işlemci almak istiyorum , şuanki işlemcim "intel dual core e2160" ve anakart modelim de "gigabyte ga-g31m-es2l" buna göre kaldırabileceği en iyi işlemci ne olabilir? amd veya intel farketmez. eski tarz oyunlar bile bazen kasma yaratıyor çok can sıkıcı ona göre birşeyler arıyorum. lütfen konuyu aydınlatırmısınız. teşekkürler

• YUP!
  • Quad 9400 4 çekirdekli işlemci alman lazim o anakarta.

Yada hic uğraşma maddi sorunun yoksa anakart,RAM,işlemci yeni sisteme gec

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakartının modelini google da arattır (revision numarasına göre dikkat edin sizin revizyon modeliniz nedir anakartta yazar)
    CPU Support List yazan yerdeki işlemcileri takabilirsin. N/A yazanları takamassın. Bios güncellemesi gerekiyorsa yanlarındaki biosun da yüklü olması gerekir.

örneğin şu şekilde yazar Socket 775 - Intel G31 -
    GA-G31M-ES2L (rev. 1.x)
    GA-G31M-ES2L (rev. 2.3)
    GA-G31M-ES2L (rev. 2.4)
  • İşlemciniz baya kötü. Bu anakarta 2.el Q6600, Q8400, Q9400 , E8500'den birini alıp takabilirsiniz. Ekran kartınız da bu işlemcilere denk ise eski oyunlarda sorun olmaz.
  • @die_caprio gönül isterdi ki "nasıl sistem toplayabilirim" diye konu açabilseydim ama dediğiniz gibi bütçem kısıtlı malesef. sistemin tamamını yazıyım : intel dual core e2160, 2gb ram, nvidia gt 220. şimdi yeni nesil herhangi bir oyunu en düşük grafikte minimum 30 fps'de oynayabilmek için işlemci takviyesi yapmam yetmez mi?

@rerererara hocam anakarta baktım da revizyon modelinin neresinde yazdığını bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lcroft -- 31 Aralık 2015; 15:48:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.