Şimdi Ara

anakarta mPCIe (wifi) takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Anakartımda mini PCIe combo kart özelliği var.Bilgisayarımı yan odaya taşımak istediğim için wifi özelliğini kullanmak istedim.Bunun icin Intel AC3160 mini Wifi kart aldım. Bilgisayarımda mevcut yere taktım. Gerekli sürücüleri yükledim.Bluetooth simgesi görünüyor ama cep telefonumu bulamıyor. Ayrıca internet kablomu cıkarınca wifi özelliğide devreye girmedi. Bu karta pigtail kablo takmadım ve henüz bir wifi antenide yok acaba o yüzden mi çalışmıyordur.Birde Biosda mPCI combo "auto"da ama mevcut değil diye görünüyor. Sistem aygıtlarında is sürücüler görünmekte.Fikir vermesi açısından;
    Alta Anakart-mPCIe combo ve intel AC3160mini wifi kartın resimlerini koydum.

anakarta mPCIe (wifi) takmak anakarta mPCIe (wifi) takmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunga83 -- 8 Ekim 2015; 23:15:44 >

• Yeni aldığım anakartın yanında gelen buna benzer bir kart, anten ve antenin takılacağı slot geldi pek bilğim yok fakat benim anakartın kitapçığında nasıl takılacağını gösteriyordu yani anten ve antenin takılacağı slot gerekiyor. Aldığın kartta 1 v 2 yazan pinler var onları anten slotuna takman lazım ve antenide slota inşallah anlatmışımdır sende anlamışsındır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.