Arkadaşlar Epox 9NPA+ ULTRA ANAKARTI KULLANIYORDUM AMA SİSTEMİMİ ALMADAN ÖNCE AKLIMDA HEP "DFİ LANPARTY NF4 ULTRA-D" ANAKART VAR DI SONUNDA DFİ IN SİPARİŞİNİ VERDİM PAZARTESİ GÜN GELİYO GÖRÜŞLERİNİZ NEDİR ARKADAŞLAR SİZCE Bİ ARTISI OLURMU???
eski epox la o/c yaptın mı?
quote:
Orjinalden alıntı: kingwolf91
YOK ARKADAŞIM YAPMADIM DEFAULT OLARAK KULLANIYORDUM EPOX BOARD HALA ELİMDE DFİ GELİNCE KARŞILAŞTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM MAKİNEM ŞİMDİLİK AÇIKTA ÇALIŞACAĞI İÇİN SORUN YOK ANAKARTI DEĞİŞTİRMEDE - BİDE SENCE HANGİ ANAKART O/C DAHA YATKIN VEDE DAHA SITABİL
dfi ile epoxu karıştırmayalım dfi tam bir canavar epox ile kıyaslamak kesinlikle yanlış ama soğutmana dikkat et voltajlardan dolayı
quote:
Orjinalden alıntı: lord_emre
quote:
Orjinalden alıntı: kingwolf91
YOK ARKADAŞIM YAPMADIM DEFAULT OLARAK KULLANIYORDUM EPOX BOARD HALA ELİMDE DFİ GELİNCE KARŞILAŞTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM MAKİNEM ŞİMDİLİK AÇIKTA ÇALIŞACAĞI İÇİN SORUN YOK ANAKARTI DEĞİŞTİRMEDE - BİDE SENCE HANGİ ANAKART O/C DAHA YATKIN VEDE DAHA SITABİL
Dfi lanparty anakartlar kesinlikle overclock için yapılmışlar bence. Tabiki dfi o/c daha yakın ve daha stabil bir anakarttır. Eğer forumda arama yaparsan bu konuylan ilgili birçok bilgi bulabilirsin.
anladığım kadarıyla o/c merakınız pek yok ve yapmayacaksınız stabilitenin artacağını düşünerek, birazda gönlünüz olsun diye alır gibisiniz ikiside nf4 chipsetli iyi kartlar bu durumda değiştirmeniz gereksiz görünüyor..
Bence hiçbir artısı olmaz çünkü Epox 9NPA+ ULTRA da son derece stabil bir karttır.
quote:
Orjinalden alıntı: fortress34
anladığım kadarıyla o/c merakınız pek yok ve yapmayacaksınız stabilitenin artacağını düşünerek, birazda gönlünüz olsun diye alır gibisiniz ikiside nf4 chipsetli iyi kartlar bu durumda değiştirmeniz gereksiz görünüyor..
Arkadaşım o/c yapmayı kesinlikle düşünüyorum ve 1 ay sonra ya su soğutmalı yada gazlı soğutmalı sisteme geçmeyi düşünüyorum
quote:
quote:
Arkadaşım o/c yapmayı kesinlikle düşünüyorum ve 1 ay sonra ya su soğutmalı yada gazlı soğutmalı sisteme geçmeyi düşünüyorum
tamam ozaman yapılabilecek en iyi tercihi yapmışsın hayırlı uğurlu olsun bol benchler..
quote:
Orjinalden alıntı: nicaleus
quote:
quote:
tamam ozaman yapılabilecek en iyi tercihi yapmışsın hayırlı uğurlu olsun bol benchler..
evet bu durumda en iyi tercihi yapmış oluyorsunuz..
Biride bana bu iki kart arasında ne fark var söyleyebilirmi arkadaşlar
nerden sipariş ettin dfi ı
quote:
Orjinalden alıntı: poweruser0
nerden sipariş ettin dfi ı
Gigatek'e baktım stokta olup olmadığına dikkat etmedim malesef ön sipariş olarak geçmiş mecbur biraz bekliycem
DFI ın bios seçenekleri çok detaylı.herşeyi değiştirip oynayabiliyorsun.ayrıca tam bir stabilite canavarı.dünyada ki en iyi amd anakartı diye geçiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Trigresive
DFI ın bios seçenekleri çok detaylı.herşeyi değiştirip oynayabiliyorsun.ayrıca tam bir stabilite canavarı.dünyada ki en iyi amd anakartı diye geçiyor.
İşte bu Dfi kullanmak için tek neden olabilir birde anakart dizaynı Uv ışıkları için duyarlıymış gibisinden bilgiler edindim bi de işin MOD tarafı var tabi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme