Merhaba arkadaşlar. Uzun süre uğraşlarım olmasına rağmen pc de ki ısınma sorununu çözememiştim. Şöyle açıklayayım. Pc açılıp 2-3 saat geçtikten sonra haddinden fazla hızlı akıyor oyunlar. Video izlerken sorun yok FPS online tarzı oyunlarda mouse hareketleri görüntüler çok hızlı ilerliyor. Ne oynanır ne oynanmaz tam arasında görüntü yani. Tabiki bu 7-8 saat sonra iyice hizlanmiş ve oynanmaz hale geliyor. Sistemi yazmama gerek yok. E.kartı değiştim 1 aylık Ram değiştim. İşlemci değiştim. Anakart ta değişmiştim ama şimdi yeni ddr5 e.karti alınca eskisine döndüm.
Sorunum şu anakart'ın pasif soğutucu aliminyum levhası çok ısınıyor ve pc de oyun esnasında görüntü akışı hızlı oluyor. Onu sökmek istedim ama olmamıştı. Acaba bu sorunun nasıl üstesinden gelebilirim ?
Buz poşetinde buz koydum 10 dk da buz su oldu :/ o derece çaresizim... Anakartım Gigabyte
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
4 saattir açık pc ve sıcaklık değerlerini koyuyorum. ilerleyen 4 saat sonra tekrar koyacam.
powerin yeterlimi
quote:
Orijinalden alıntı: exkdr
4 saattir açık pc ve sıcaklık değerlerini koyuyorum. ilerleyen 4 saat sonra tekrar koyacam.
valla sıcalıklaerda hiç bi sorun yok daha ne kadar olacaktı ki zaten oda sıcaklığından 10 derece bile fazla değiller nerdeyse.sorun görünen sıcaklıklarda değil....
quote:
Orijinalden alıntı: nysarac powerin yeterlimi
quote:
Orijinalden alıntı: dalakci valla sıcalıklaerda hiç bi sorun yok daha ne kadar olacaktı ki zaten oda sıcaklığından 10 derece bile fazla değiller nerdeyse.sorun görünen sıcaklıklarda değil....
power gerçek watt 700 cougar.
bilmiyorum ama 10 derece yükseliyor anakart ve hdd. yeni aldığım anakartta ne şanstır ki gigabyte ona dizicem parçaları ve o zaman gelip yorum yapıcam tekrardan. ama bu sorunla ben yaklaşık 7-8 aydır uğraşmaktayım doğrusu oyun oynamaktan soğuttu beni :(
Evet yeni anakarta taşıdım tüm parçaları ve hala aynı sıkıntı var. :) LANET OLSUN şu pc'ye internet den bu kaynaklanabilirmi ? görüntü hızlı akması ? pc de mouse normal oyun içinde hızlı ..............!!!!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme