Şimdi Ara

Anakartım GT 1030 çalıştırır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bu işlerden pek anlamıyorum 1 sene önce bir yerden bi bilgisayar aldık(bedava) bu bilgisayarı yükseltmek istiyorum
    fakat doların durumu vahim çok fazla bütçemde yok size mevcut sistem özelliklerimi yazıyorum cevaplarsanız sevinirim :)
    ----------

işlemci : Intel® Core™ i5 CPU 650 @ 3.20GHz
    anakart: Gigabyte P55-US3L
    ram : 8gb
    power supply: yeteli diye biliyorum yeterli degilsede alırım sıkıtı yok
    GT 1030 alıcam
    https://www.itopya.com/msi-geforce-gt1030-aero-itx-2gd4-oc-gddr4-64bit-dx12-nvidia-ekran-karti/

• arkadaşlar yok mu bilen acil lazım
  • Niye çalıştırmasın PCI slotu mu yok

Çalıştırır tabi ki
  • alsam sıkıntı olmaz de mi çünkü ekran kartını almaktan başka bütcem yok
  • Çalıştırırda 1030'a o kadar para verilmez, 1030 dediğin max 300 TL'lik kart ülkemizde kaç kere 600 TL altına 1050 Ti satıldı.
  • Üstat doğru söylüyor bence de. 600 TL o kart için yüksek bir meblağ. PSU'yu zaten değiştirebilirim demişsiniz.

İkinci elde Rx460, RX560, gtx 1050 ve 1050 ti kartlarından birine hiç olmadı 750 ti'a (bu daha ucuz bir alternatif) yönelmeniz uygun olacaktır.

Küçük form faktörüne sahip bir kasanız varsa ve Low Profile bir ekran kartı almanız gerekiyorsa. PSU'nuz çok küçükse ve oynadığınız oyunlar Dota, LoL gibi casual oyunlarsa 1030 alınabilir ama 600 TL yerine ikinci elden 300 TL civarına bulmaya bakın derim ben.
  • Doların gözü kör olsun. Normalde threadripper workstation alınabilecek paralara anca ortalama bir oyun bilgisayarı diziliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 27 Ekim 2018; 19:44:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gt 1030 giriş seviyesi bir.kart çok şey bekleme derim kullandım pek tavsiye etmem
  • Y-ZiyA kullanıcısına yanıt
    bende GTS 250 var bedava almıştık sadece lol cs oynuyordum ama şimdi fortnite oynamak isyiroum 2.el almam sıkıntı yaşadıgım yer yüzünden
    ne yapmam lazım acaba çinden 750ti mı getittirsem onu düşünüyorum
  • OnurSekerkci07 O kullanıcısına yanıt
    Aliexpress teki kartlar da ikinci el açıklamalarda yazıyor.

Gt1030 basit oyunlar için yeterli bir kart. Sıkıntı fiyatta. 600 TL edecek bir kart değil. Aliexpress'ten 750 Ti getirmeyi deneyebilirsiniz, yada forum üzerinden bol referanslı bir üyeden kart almayı deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y-ZiyA

Aliexpress teki kartlar da ikinci el açıklamalarda yazıyor.

Gt1030 basit oyunlar için yeterli bir kart. Sıkıntı fiyatta. 600 TL edecek bir kart değil. Aliexpress'ten 750 Ti getirmeyi deneyebilirsiniz, yada forum üzerinden bol referanslı bir üyeden kart almayı deneyebilirsiniz.
    forumda yeniyim bir link atabilir misiniz? forumdan alabilirm
    https://forum.donanimhaber.com/forumid_265/tt.htm

Daha önce bahsettiğimiz kartlar için burayı takip edeceksiniz. Maalesef bu kartlar çok tutulan kartlar olduğu için fazla yayında kalmıyorlar. Üyenin referansına ve foruma katılım zamanına bakmadan almayın. Adam dün katılmış bugün kart satıyor olmasın.

Sahibinden üzerinden de elden alımı tercih edebilirsiniz.

Son opsiyon olarak Aliexpress ten 750 ti getirmeyi deneyebilirsiniz.
  • quote:

Daha önce bahsettiğimiz kartlar için burayı takip edeceksiniz. Maalesef bu kartlar çok tutulan kartlar olduğu için fazla yayında kalmıyorlar. Üyenin referansına ve foruma katılım zamanına bakmadan almayın. Adam dün katılmış bugün kart satıyor olmasın.

sanırım linki yanlış atmışsınız efendim profil düzenlemeye giriyor.
  • quote:

sorunu buldum şehir seçmem gerekiyormuş teşekkürler
    Tamam kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y-ZiyA -- 27 Ekim 2018; 20:28:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.