Bildirim
Anakartim Hangi Ram Hızında Çalışıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
biosdan kontrol et bir de.. -
Oc şart diyosun yani.O da sıkıntılı iş ama ya.2000/2133 e kadar mhz desteklemesi fasa fiso bu duruma oc yapılcaksa :/ -
quote:
Orijinalden alıntı: dracula_55
Oc şart diyosun yani.O da sıkıntılı iş ama ya.2000/2133 e kadar mhz desteklemesi fasa fiso bu duruma oc yapılcaksa :/
şart..anakart 1600 ve sonrasını oc ile çalıştırırım diyor..üzerindeki * işarette belli olmaz demek :)..yani..oc yaparsan o degerlere kadar çalışır diyor..işlemcinin çarpanı ile fsb sini ve saat hızını değiştirmen lazım oda sıcaklığa neden olur stok fan kullanıyorsan -
Aynen oyle kullanıyorum ve bu sevdadan vazgeçiyorum :) Oc siz bu mhz leri kullanmaya izin veren anakartlar mevcut değil mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: dracula_55
Aynen oyle kullanıyorum ve bu sevdadan vazgeçiyorum :) Oc siz bu mhz leri kullanmaya izin veren anakartlar mevcut değil mi ?
mevcut tabiki 2200+ çalışan anakartlar var ama pahalı..işlemcin nedir? anakartı ona göre secmen lazım -
Intel Core i5 650 Cpu .Varsa uyumlu anakart link atabilirseniz inceleyeyim zahmet olmazsa . -
İşlemciniz zaten 1333mhz desteklediği için o/c şart görünüyor. Benim tavsiyem bu şekilde kullanmanız aradaki farkı hissetmezsiniz. -
Bu şekilde kullanacağım oyle görünüyor.Teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X