Merhabalar, sahip olduğum Z97-G43 modelli anakartın destek listesinde i5-5675C olmasına rağmen işlemciye elektrik gitmiyor. Mevcut takılı olan Pentium G3258 sorunsuz çalışırken güncel bios sürümü (H.B0) ile i5-5675C yi taktığımda sistemi çalıştırsam dahi işlemci ısınmıyor görüntü gelmiyor. Sorun nedir acaba?
dostum psu yeterlı mı ? Intel® Core™ i5-5675C DDR3L-1333/1600 bandında bellek desteklemektede tdp degeride yuksek bunları tekrar kontrol edıp incelemenı tavsıye ederim
Sorunu buldum Bu kopan devre parçacığın adı nedir bilen varmı ona göre araştırma yapacağım
seveaxS
kullanıcısına yanıt
Nasıl yaptığınızı bilmiyorum ama tebrik ederim, neredeyse zoru başarmışsınız.
O kopan parça için hiç uğraşmayın, çünkü o kopan parçayı, parçanın üreticisi olan Intel bile tamir edemez ki zaten Intel,in üretim politikasında tamir yoktur.
Çözüm, Intel Türkiye ile iletişime geçeceksiniz ve arızalı işlemciyi göndereceksiniz ve size yeni işlemci yollayacaklar.
yilmaz976
kullanıcısına yanıt
Elime ulaştığında bu şekildeydi, temizlerken bu hale geldi sanırım. Tavsiyeniz için teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme